No i lipa. Najpierw przewody były niepoprawne i nie mogłem podłączyć radia Max-pad, a jak już się doczekałem nowych to kamery 360 nie działają poprawnie. Na dodatek jak wychodzę z wstecznego to mam ciemny obraz z liniami i zwiecha radia. Audio JBL gra bardzo cicho, a jak zwiększę prawie na max to jest nadal cicho tylko z przesterowanym dźwiękiem

Nie mogę się doradzić bo sprzedawca nie odzywa się.
Może coś wiecie czemu tak jest z tymi kamerami i JBL?
No cóż, można uczyć się także na swoich błędach...
A wiec przy okazji
zwrócę się do innych użytkowników, w mojej opinii, nie należy ryzykować i kupować stosunkowe drogie urządzenia od chińczyków przy braku odpowiedniej liczby pozytywnych komentarzy

Osobiście od 6 miesięcy korzystam z multimediów Teyes SPRO (nawet sprawdziłem przy -20C) i jestem super zadowolony, także brzmieniem audio bez zmiany głośników. Okazało się, że bardzo łatwo było dołożenie kamery z przodu (w comfort brak) i miniaturowego dedykowanego wideorejestratora.
Spróbuje zasugerować, myślę że nie jest aż tak źle, chociaż fachowcem nie jestem. Zakładam że złączki mogą dobrze pracować w aucie bez JBL i 360kamer.
Być może problem w nie poprawnym podłączeniu wiązki przewodów w tych kostkach. Jeżeli jest schemat podłączenia kostki (podobnie w Teyes, łatwo znaleźć w necie), to można sprawdzić jak z przewodami.
W przypadku dźwięku JBL, może problem w polaryzacji przewodów do głośników w kostce, łatwo to sprawdzić można ściągając nagrania testowe, tzw. poprawne i niepoprawne i odtworzyć z pendriva.
Z kamerami też chyba są pomylone przewody, a także przewód powiązany ze wstecznym, który blokuje radio.
Jeżeli ni uda się to najzwyklejszy elektronik samochodowy powinien w tym pomoc.