Autor Wątek: Rav4 V System multimedialny  (Przeczytany 231986 razy)

Offline Piotr1#

• Toyot Pełzający
  • **
  • Samochód:: Rav4 Sel AWDi

Offline Kiełek

• Toyot Chodzacy
Odp: Rav4 V System multimedialny
« Odpowiedź #526 dnia: 09 Września 2022, 08:59:33 »
nadadzą, jak nie ogarniesz przejściówek z tweeterów, które i tak nadają się do wywalenia

Offline Piotr1#

• Toyot Pełzający
  • **
  • Samochód:: Rav4 Sel AWDi
« Odpowiedź #527 dnia: 09 Września 2022, 09:36:37 »
nadadzą, jak nie ogarniesz przejściówek z tweeterów, które i tak nadają się do wywalenia
Zamierzam wstawić JBL322f, na filmach prosta robota wygląda, mam radio bez JBL

Offline Skonek1976

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #528 dnia: 10 Września 2022, 14:54:21 »
Te przejściówki są git. Jak będziesz je miał to wymiana po stronie kierowcy to 5 min roboty. Po stronie pasażera oprócz tweetera masz jeszcze głośnik e-call który trzeba przenieść np. za schowek pasażera lub upchnąć go w okolice słupka A przed wkręceniem nowego JBL322f. Swoją droga te JBL322f fajnie grają.

Offline Markid

• Toyot Spamer
  • Samochód:: RAV4 2.5 2020
« Odpowiedź #529 dnia: 11 Września 2022, 16:45:43 »
Ja też od 2 tyg. mam te JBL 322F.
Jest różnica :)
Głośnik od e-call po odklejeniu ze wspólnej ramki przymocowałem do profilu widocznego po zdjęciu bocznej osłony kokpitu.
Konieczne było odczepienie kabla od plastikowej prowadnicy - uchwytu.
Przejściówki miałem z Ali...
Niestety wymagały przekucia końcówek na węższe ale nie chciałem lutować przejściówek do głośników.

Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka
« Ostatnia zmiana: 11 Września 2022, 16:53:55 wysłana przez Markid »

Offline Maver27

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #530 dnia: 26 Września 2022, 18:41:56 »
Witam forumowiczów, szukam osoby która wymieniła stację toyoty na teyes cc2 plus lub na cc3 w rav 4 hybrydzie. Jak to się się sprawuje i czy ewentualnie były jakieś problemy z podłączeniem bądź konfiguracją. Za pomoc dziękuję.

Offline mleni

• Toyot Chodzacy
  • Samochód:: Selection 4x4
« Odpowiedź #531 dnia: 26 Września 2022, 20:10:34 »
Witam forumowiczów, szukam osoby która wymieniła stację toyoty na teyes cc2 plus lub na cc3 w rav 4 hybrydzie. Jak to się się sprawuje i czy ewentualnie były jakieś problemy z podłączeniem bądź konfiguracją. Za pomoc dziękuję.
Mam teyes cc3 jest niebo lepszy od cc2 względem sprzętu, wyglądu menu i wydajnością. Mam już od Marca 2021 do dziś i montaż wcale nie jest trudny, ale najlepiej zlecić w car audio koszt ok. 500zl i świetnie sprawuje tylko jedynym minusem gps mam w środku wewnątrz deski rozdzielczej tam gdzie nawiew centralny który wymaga odpowiedniej temp. by nie przekroczyć ponad 30 stp. w środku bo wariuje położenie. Zdarzało chyba 4 czy 5 razy samo resetowanie sprzętu (aktualizacja?) Najlepsze to w teyes cc3 jest equalizer 27 segmentów to po prostu genialne że doświadczony będzie wiedział co najlepsze dla słuchu. Zdjęcie niewyraźne ale tak mam u siebie w 4 gen. I przyjemne dla oka całość wyglądu i przypomina nowoczesny sprzęt w najlepszych markach.

Wysłane z mojego M2002J9G przy użyciu Tapatalka

Offline Maver27

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #532 dnia: 26 Września 2022, 20:29:27 »
Mam teyes cc3 jest niebo lepszy od cc2 względem sprzętu, wyglądu menu i wydajnością. Mam już od Marca 2021 do dziś i montaż wcale nie jest trudny, ale najlepiej zlecić w car audio koszt ok. 500zl i świetnie sprawuje tylko jedynym minusem gps mam w środku wewnątrz deski rozdzielczej tam gdzie nawiew centralny który wymaga odpowiedniej temp. by nie przekroczyć ponad 30 stp. w środku bo wariuje położenie. Zdarzało chyba 4 czy 5 razy samo resetowanie sprzętu (aktualizacja?) Najlepsze to w teyes cc3 jest equalizer 27 segmentów to po prostu genialne że doświadczony będzie wiedział co najlepsze dla słuchu. Zdjęcie niewyraźne ale tak mam u siebie w 4 gen. I przyjemne dla oka całość wyglądu i przypomina nowoczesny sprzęt w najlepszych markach.

Dzięki za opinię. Też celuję w cc3.

Offline crystian09

• Toyot Chodzacy
  • Samochód:: byłaSelection
« Odpowiedź #533 dnia: 17 Października 2022, 13:04:59 »

Ja mam CC3 od 04.2021 (auto odebralem 11.2020) . Wymienialem sam - 10min roboty - jakby co, to jest ruski filmik na YT.

To jest jedna z lepszych rzeczy, które zrobilem w  tym aucie ;) - wiecej info o tablecie, to np w temacie Nasze modyfikacje - znajdziesz.

Offline crystian09

• Toyot Chodzacy
  • Samochód:: byłaSelection
« Odpowiedź #534 dnia: 18 Października 2022, 10:16:31 »
Tutaj coś innego niz Teyes cc3 i ine 10'' a 12''  :

https://www.youtube.com/watch?v=5rtnOVpv0_g

Offline apek

• Toyot Chodzacy
  • Samochód:: Tesla Y
« Odpowiedź #535 dnia: 18 Października 2022, 10:58:36 »
Tutaj coś innego niz Teyes cc3 i ine 10'' a 12''  :

https://www.youtube.com/watch?v=5rtnOVpv0_g
Dawałem link do tego już wcześniej ale innego recenzenta. On dokładniej pokazywał co i jak oraz jak podłączać.
Toyota Corolla Sedan VII, Toyota Corolla Sedan Hybrid XII - sprzedana, RAV 4 (5th gen) Executive, AWDi, Skyview - sprzedana, Tesla Model Y Premium AWD
https://ts.la/andrzej248745

Offline Bartek79

• Toyot Chodzacy
  • Samochód:: Rav4 Hybrid AWD
« Odpowiedź #536 dnia: 18 Października 2022, 23:14:11 »
Czy szanowne grono użytkowników poleci jakąś sprawdzoną stacje Android do Rav4. Interesuje mnie sprawdzony i pewny sprzęt i jak wygląda sprawa obecnie z cłem. Z góry dziękuję za odpowiedź.

Offline mleni

• Toyot Chodzacy
  • Samochód:: Selection 4x4
« Odpowiedź #537 dnia: 18 Października 2022, 23:19:11 »
Czy szanowne grono użytkowników poleci jakąś sprawdzoną stacje Android do Rav4. Interesuje mnie sprawdzony i pewny sprzęt i jak wygląda sprawa obecnie z cłem. Z góry dziękuję za odpowiedź.
Według mnie teyess cc3  z cłem wyjdzie ok. 2500zl. Lepiej doinwestowac w kamerę teyess i obd i masz wersję full ale to wyjdzie ok 3500zl z cłem

Offline gilal

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #538 dnia: 19 Października 2022, 06:33:56 »
Ja mam DASAITA w wersji EXECUTIVE z camerami 360 i audio JBL. Działa poprawnie.
Pozdrawiam

Offline Bartek79

• Toyot Chodzacy
  • Samochód:: Rav4 Hybrid AWD
« Odpowiedź #539 dnia: 19 Października 2022, 08:48:34 »
Jakieś konkretne linki jeśli mogę prosić.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl