Użytkuję od końca sierpnia 2022, także roku jeszcze nie ma. Sprawuje się dobrze, mam go podłączonego kablem do wiadomego złącza usb i leży w podłokietniku. Włożyłem tam kartę z Aero2 ale częściej używam hotspota z telefonu, który leży na ładowarce. Kilka razy się restartował bez przyczyny, kilka razy musiałem odpiąć i przypiąć kabel żeby wystartował. Poza tym nie mam uwag. Najczęściej jeżdżę korzystając z Yanosika, kiedyś częściej był Sygic i w tle Yanosik. Do tego muzyka z Pulsar lub od niedawna ze Spotify. W takiej konfiguracji (Y+ Spotify/Pulsar) nie ma zawieszania, nawigacja działa płynnie, muzyka gra bez zacięć. Co do AA lub CarPlay, to korzystam z wbudowanego Androida, a AA dla prób wireless. Nie korzystałem wiele razy, ale nie zrywało połączenia na trasie ok. 60 km. Gdybym miał kupować znów t-boxa to w mocniejszej konfiguracji, bo więcej to lepiej, ale nie narzekam. Jak pisałem wcześniej hbo, prime video czy skyshowtime działają dobrze, obraz się nie wiesza i nie zacina. Tylko podkreślam, że nie używam jeszcze tego gadżetu roku, więc co do trwałości się nie wypowiadam.