Mam taki problem: łączę się przez Android Auto i zazwyczaj słucham muzy przez Spotify. Na ekranie Home powinienem mieć aktualnie odtwarzane utwory i często tak jest, ale czasami pojawiają się napisy "nieznany" i nie działa przełączanie utworów na kierownicy. Jak wejdę wtedy w "media" to pod przyciskiem "teraz odtwarzane" jest właśnie "nieznany, nieznany", a jak nacisnę na dole na "android auto" to włącza się aplikacja Spotify. Co robię źle?

Z góry przepraszam, że cytuję sam siebie i ponawiam pytanie, ale moja rozterka wpadła w wir innej rozmowy i chyba została pominięta
Chyba, że - co gorsza - tylko ja mam ten problem?
Ja używałem Google Music i tez odkąd wróciłem do PL miałem problemy z częścią utworów albo mi pojawiał się Error i przeskakiwało do następnego utworu, albo tez czasami nie wyświetlało. Myślę ze to mogą być problemy licencyjne bo w Ire to mi się nie zdarzało.
Guziki na kierownicy zawsze działały wiec tez trochę inaczej, ale może to cos ze Spotify.
Ja teraz przełączyłem się na Apple Car i w ogóle od 2ch dni miałem problem z podłączeniem, początkowo myślałem ze to wada kabla pomimo ze używałem oryginała, ale starego myślałem ze z tym problem potem sprawdziłem 3 różne i w końcu doszedłem ze musi być siri aktywowane. Tak wiec czasem takie mankamenty.