Fotele wersji Comfort style tech w MY21wyglądają tak Ogrzewanie działa przyzwoicie, mam porównanie z Renault, tam grzeje trochę szybciej ale to są niuanse.
A felgi bo są inne w wersji style na MY 21 niż w wersji style MY20
Cytat: ZiE_MiA w 23 Grudnia 2020, 16:04:14A felgi bo są inne w wersji style na MY 21 niż w wersji style MY20Felgi są na fotce na poprzedniej stronie
Fajnie, że łaskawie dodali elementy skóry do Comfort+style+tech ale tapicerka moim zdaniem jest krokiem w tył jeśli chodzi o wygląd. Nie wiem czy ten materiał jest lepszy czy gorszy, ale dotychczasowe romby robiły lepszą robotę niż takie nudne coś
Eli ale ja pytam o MY21 a nie 20. Osoby zamawiające auto w czerwcu/lipcu nie musiały dobierać nawet pakietu connect bo AA/CP jest w standardzie Navi przy zamówieniu kosztowało 2500zł ale w cenniki sprzed dwóch dni jest w standardzie dla executive - i zastanawiam się czy to przeoczenie Toyoty ( że cena dotyczy aut z produkcji od października ) czy faktycznie od października w Executive dają nawigacje fabryczna w standardzie - miałem nadzieję że ktoś rozwiąże moje wątpliwości ale wygląda na to że zobaczę sam
Cytat: dawidos160 w 26 Listopada 2020, 00:24:00Eli ale ja pytam o MY21 a nie 20. Osoby zamawiające auto w czerwcu/lipcu nie musiały dobierać nawet pakietu connect bo AA/CP jest w standardzie Navi przy zamówieniu kosztowało 2500zł ale w cenniki sprzed dwóch dni jest w standardzie dla executive - i zastanawiam się czy to przeoczenie Toyoty ( że cena dotyczy aut z produkcji od października ) czy faktycznie od października w Executive dają nawigacje fabryczna w standardzie - miałem nadzieję że ktoś rozwiąże moje wątpliwości ale wygląda na to że zobaczę sam Witam,i jak udało się odebrać corollę z navi czy bez?Niedawno odebrałem swoją zamawianą we wrześniu już jako my21. (TS executive bez VIP). Niestety bez Navi. Szkoda, bo chętnie bym skorzystał z AA lu AC z wyświetlania na HUD itd. Myślicie, że byłaby szansa się dogadać, by to odpalili? Może mieć moduł, tylko mieć wyłączony soft?
Tak, moja też bez navi - wytłumaczone to było tak,że cena poszła do góry - bo faktycznie cena podstawowa poszła bodajże o 2 czy 3 tysiące do góry Niestety nic za darmo nie dają :P