Autor Wątek: Nagłośnienie Yarisa (F)  (Przeczytany 43195 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Raadek

• Toyot Leżący
  • *
    • Galeria Car Cudio
Odp: Nagłośnienie Yarisa (F)
« Odpowiedź #75 dnia: 08 Czerwca 2009, 22:53:49 »
Dowiedziałem się od elektryka że yaris ma oprócz koncentryka jeszcze jeden kabel prawdopodobnie zasilający(+12).W ten sposób ma rozwiązaną antenę nowy civic.

Offline hamakarol

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #76 dnia: 09 Czerwca 2009, 22:15:52 »
no i mam problem, zakupiłem owe blaupunkt i zamontowałem. Przy pierwszym uruchomieniu radia nic cisza, napisy z rds-u się wyświetlają ale radio niegra, następna próba wkładam cd odgłosy szukania pierwszej scieżki ale odtwarzania nie rusza słychać charaktereystyczna pracę laseru (aha mam orginalne radyjko z 4 glośnikami i cd). Po chwili radyjko odpala, kilka testów, prawi na maksa z pół godziny pograło uzanłem że wszystko w pożadku. tydzien pojeźdizłem i w czasie jazdy umilkło, no to wale w deske wkur..... w boczek drzwiowy na wysokości głośników i radio zmarchwystało. Stało sie to jeszcze kilka razy ale teraz to wogóle niegra, zdjełem boczek odkręciłem głośnik kable na miejscu połaczenie z głośnikiem napewnoo było.  Pomocy o co tu chodzi, wyświtelacz działa, rds też wszystkie opcje.

kapiszi

• Gość
« Odpowiedź #77 dnia: 09 Czerwca 2009, 22:54:03 »
Witam, jestem lewy w sprawach audio..Chce wymienic poprostu głosniku w podszybiu bo jeden mi przestał działac wiec chce kupic 2 nowe.Przy okazji moge pomyslec nad glosnikami w drzwiach.. Wszystko do do yarisa 2002

dida

• Gość
« Odpowiedź #78 dnia: 25 Sierpnia 2011, 20:38:36 »
Witam. Chcę wrzucić jakieś fajne głośniczki do yarisa I
Co proponujecie w podszybie ?
Co w tylną półkę?
W przednich drzwiach nie mam głośników. Jest możliwe że nie będę tam też miał pociągniętej instalacji pod głośniki?
Yaris 03' polift

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl