0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: fynooh w 20 Kwietnia 2021, 18:11:51A jak u was z filtrami klimatyzacji? Wymieniacie je systematycznie co najmniej raz w roku, czy różnie z tym bywa?Tak wymieniam zawsze po ozonowaniu raz na rok.Cytat: Krisman w 20 Kwietnia 2021, 16:56:35Śmierdzi najczęściej tym którzy w ramach oszczędności Wciąż ją wyłączają.Nie z oszczędności tylko nie lubię suchego powietrza z klimy. Suche oko, suche gardło, dzieci chore... Włączam jak na polu jest 30 st a nie jak lekko podgrzeje słońce.
A jak u was z filtrami klimatyzacji? Wymieniacie je systematycznie co najmniej raz w roku, czy różnie z tym bywa?
Śmierdzi najczęściej tym którzy w ramach oszczędności Wciąż ją wyłączają.
Ja sobie zrobiłem ozonator samodzielnie:
Warto, (z ozonem i jego wytwarzaniem mam doświadczenie co najmniej 15 lat, choć w zupełnie innym zastosowaniu).Nic nie zniszczycie jeśli macie pojęcie co robicie, dlatego warto poczytać (choćby tu http://www.pl.wet.uwm.edu.pl/media/upload/articlefiles/19/Konferencje/olsztyn_prezentacja-chojnacki_panelminified.pdf )
Jest świetny zarówno do samochodu jak i do mieszkania. Cena jak za darmo.
A do czego to w domu można użyć i jak?Wrzucasz do tej np. zmywarki (jak piszą w ogłoszeniu) całe urządzenie i włączasz?