Dla ciebie ok, dla mnie to auto kojarzy się z zawodem i ogromnym odczuciem straconego czasu, bo czekałem na to auto z zamiarem bardzo długiego użytkowania i wykupu z leasingu, a otrzymałem coś idealnie w poprzek moim oczekiwaniom. Dodatkowo poza tym ESem Lexus nie oferuje już innego klasycznego samochodu i nic nie zanosi aby to się zmieniło. Plus nachalny, prostacki i archaiczny marketing pod przywództwem pana Mularczyka tylko mnie mocniej nakręca. Camry wypada z sprzedaży podobno bez liftingu nad czym ubolewam bo zależy mi na nowych multimediach i TSS 4.0. Ostatnia nadzieja w Corolli, ewentualnie Octavii albo Chińczykach, ale do użytku taxi Toyota jest sprawdzonym i do tej pory niezawodnym wyborem i jestem w stanie zapłacić więcej za taką renomę pod warunkiem spełnienia innych moich oczekiwań.
Tak, mój następny pojazd będzie spersonalizowany na tyle ile pozwala konfigurator producenta, na pewno nie wybiorę czegoś co mi się nie podoba z placu tylko po to by nie czekać X miesięcy, no i samemu wprowadzę swoje poprawki na jakie będę w stanie sobie pozwolić.