Autor Wątek: MyT  (Przeczytany 7286 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Jacek_63

• Toyot Chodzacy
  • Samochód:: Corolla 1,5
Odp: MyT
« Odpowiedź #15 dnia: 06 Kwietnia 2024, 18:32:08 »
U mnie działa. Zrobiłem dzisiaj 218 km tam i 217 z powrotem i pokazuje wszystko normalnie.
Szczegóły auta też ( nie mam hybrydy, więc niewiele tego jest )

Offline Tomahawk5000

• Toyot Pełzający
  • **
  • Samochód:: 2021 Camry Exe
« Odpowiedź #16 dnia: 06 Kwietnia 2024, 18:56:21 »
Dziwne to jest może mam coś źle skonfigurowane. Toyota łączy się z netem przez wewnętrzna kartę SIM czy to ja powinienem udostępniać internet czy wystarczy po bluetooth połączyć telefon? Ja dziś zrobiłem dwie trasy po około 100km w jedną pokazało dobrze w drugą nie pokazało żadnej informacji o Toyota tak jak by nie była podłączona potem wywaliło mnie z aplikacji całkiem a teraz wróciło w jakiś magiczny sposób gdy zacząłem bawić się ustawieniami w aucie

Offline Jacek_63

• Toyot Chodzacy
  • Samochód:: Corolla 1,5
« Odpowiedź #17 dnia: 06 Kwietnia 2024, 19:08:56 »
Telefonu nie musisz mieć połączonego z autem ani przez BT ani po kablu. Komunikacja apki z autem i komunikacja apki z telefonem to dwie różne sprawy. A że czasami się dzieją dziwne rzeczy, to ttm . U mnie brakuje trasy z połowy marca, TCE z tym walczy już ponad 2 tygodnie i d..a zbita.

Offline John_Smith

• Toyot Leżący
  • *
  • Samochód:: Camry+VIP, 2020
« Odpowiedź #18 dnia: 08 Kwietnia 2024, 13:08:29 »
Na starej / "czerwonej" aplikacji MyT by Toyota wszystko śmigało jak ta lala. Po przymusowym przejściu na nową / "czarną" MyToyota wpisuję w pole "Dokąd?" adres, ale na mapie nie pojawia się lokalizator tego miejsca i nie ma możliwości wczytania / wysłania adresu do samochodu, by załadowała się trasa do nawigacji fabrycznej. Camry z rocznika 2020, czyli przed FL. Odinstalowanie i ponowna instalacja (Android 12) czarnej apki nic nie zmieniło. W marcu br. wygasł 3-letni okres wsparcia systemu multimedialnego Toyota Touch 2 & Go. Czy to ma znaczenie? Próbowałem wczytywać trasy jeszcze w okresie wsparcia, ale "działało" tak samo jak dziś. Zastanawiam się czy kupić na kolejny rok MapCare (nie pojawił się jeszcze Map Update Spring 2024 Toyota Touch 2 MM17/MM19) - jeśli aplikacja miałaby tak "działać", to nie widzę sensu. Czy u Was (mam na myśli Kierowców Camry sprzed FL, 8") też jest taka kicha? Komu zgłaszać taki stan rzeczy? Pisać na adres klient@toyota.pl ?

Offline Tomahawk5000

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #19 dnia: 05 Listopada 2024, 17:16:44 »
Czy w aplikacji da się sprawdzić większy period czasu niż tylko miesiąc? Np rok? Czy jak przejeżdże rok to będę miał opcje żeby zobaczyć dane dla roku a nie tylko miesiąc?

Offline MasterBula

• Toyot Pełzający
  • **
  • Samochód:: Camry 2021 VIP
« Odpowiedź #20 dnia: 05 Listopada 2024, 17:39:18 »
Musisz ręcznie podglądać każdy miesiąc, ja tak robię i prowadzę statystyki roczne

Offline topoll

• Toyot Spamer
« Odpowiedź #21 dnia: 05 Listopada 2024, 20:07:33 »
Możesz wyeksportować np do Excela.
RAV4 V C+S AWDi Pure White.
Śnieżynka Raffi ;) https://forum.toyotaklub.org.pl/index.php?topic=55311.0

Offline Tomahawk5000

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #22 dnia: 05 Kwietnia 2025, 12:24:35 »
Cześć zmieniłem wczoraj telefon zalogowałem się do aplikacji Toyoty ale nie widzę danych auta ciągle tylko aplikacja 'myśli'. Co z tym można zrobić?

Wysłane z mojego SM-S926B przy użyciu Tapatalka

Offline Tomahawk5000

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #23 dnia: 07 Kwietnia 2025, 19:32:46 »
A teraz nawet zalogować się nie mogę
Co za nadziewana apka

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl