Słuchaj fanboy?a, on wszystko wie,
A co ma do tego bycie fanbojem albo nim nie bycie ? Zgłasza żeby była podkładka w razie problemów. W związku że nie wiem jaka syt.spotkała autora tematu to się nie silę na wiedzę tylko mówię o zabezpieczeniu paierowym.
Autor ma potwierdzenie mailowe i jest git.
A Toyota taka bezawaryjna,
A co ma piernik do wiatraka? Toyota więcej sprzedaje rocznie aut niż masz włosów na głowie więc jest chyba prawdopodobieństwo trafienia awarii ?
No i gwarantem nie jest ASO tylko TMP
Ścieżkę zdrowia zaczynasz od aso.
nawet spotkał się z takim przypadkiem.
Powiem Ci coś w tajemnicy pracuje w branży motoryzacyjnej i dokument wielokrotnie uratował mi tyłek. Jeżeli myślisz że w aso toyoty są problemy to dowiedz się jak jest w innych markach.
Dzięki dokumentom toyota którą do niedawna jeździłem zyskała nowy silnik a inna toyota miała robioną bardzo drogą naprawę na koszt aso co ciekawe auto było sprowadzone i miało około 9lat.
A Toyota taka bezawaryjna
I nie musisz tego tak ciągle powtarzać bo zapominasz chyba że chwaliłeś chęcią zakupu najgorszego kibla we współczesnej motoryzacji więc mało "inteligentne" jest mówienie o bezawaryjności.
No jeszcze taka mała dygresyja poczytaj sobie o bmw i3 i o zestawie usterek które zafundował producent kierowcom + jak wychodziły realne parametry auta vs katalogowe.
Więc teraz nam powiedz (krótko i zwięźle) czy liczysz na to że przy i4 będzie różnica względem i3 ? Tak/NIe
Dawaj mundralo czekamy na męską odpowiedź.