Autor Wątek: PIORA WYCIERACZEK - PREVIA 71cm  (Przeczytany 9582 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mptoyo

• Gość
PIORA WYCIERACZEK - PREVIA 71cm
« dnia: 01 Lipca 2005, 07:52:48 »
WITAM WSZYSTKICH
TAK SOBIE PRZYPOMNIALEM ZE MAMY PROBLEMY Z PIORAMI WYCIERACZEK ... SA ALBO DROGIE ALBO KROTKIE ???
ZNALAZLEM FIRME W KTOREJ KUPILEM PIORA I SA OK. - KOSZT TO 25 ZL ZA DWIE SZTUKI.
JAKBY KTOS Z WAS BYL ZAINTERESOWANY TO SMIALO WALCIE MP@TOJO.PL - PODEJRZEWAM ZE JAKBYSMY ZROBILI WIEKSZE ZAMOWIENIE MOGLBYM SIE POTARGOWAC.

WPADLEM JESZCZE NA POMYSL ZEBY ZROBIC NAKLEJKI NA NASZE PREVKI - NA PRZYKLAD JAKIES SMIESZNE LOGO I NAPIS KPP W LOGU, A POD SPODEM "KLUB PREVIA POLSKA". - CZEKAM NA PROPOZYCJE
POZDRAWIAM
MPTOYO

montemax

• Gość
« Odpowiedź #1 dnia: 01 Lipca 2005, 09:09:17 »
Witam.
Jeżeli chodzi p całe pióra to jestem zainteresowany jak najbardziej. Same gumki też mnie interesują.
Może Ktoś z Was przerobił pióra tak, że spryskiwacze na nich są przeniesione w inne miejsce zeby mozna było zamontowac inne pióra ?
Co do naklejek. Ja na swoim aucie zotawiłem tylko znaczek na tylnej klapie i dwa na drzwiach ALLTRACK. jeżeli naklejeczka grupowa nie będzie zbyt nachalna to jestem ZA !

Pozdrawiam
PS.
Znalazlem Ciebie na Allegro i pusciłem Ci emaila w sprawie spinek.

andy84

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 01 Lipca 2005, 09:14:16 »
Szkoda MPTOYO że wcześniej tej firmy nie znalazłeś :( Jak kupowałem w ASO koszt za 2 gumki 70 zeta :(
Pozdrawiam

Sylwester

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 01 Lipca 2005, 10:45:06 »
Cytat: montemax

Może Ktoś z Was przerobił pióra tak, że spryskiwacze na nich są przeniesione w inne miejsce zeby mozna było zamontowac inne pióra ?.

Tu masz link jak koleś w Estimie sobie tak przerobił spryskiwacze Foto-dokumentacja

Jestem za naklejką   :aslyer Tu jest propozycja naklejki która można wykorzystać Foto project previa

volt230

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: 01 Lipca 2005, 22:54:22 »
Jestem zainteresowany wycieraczkami, ale o tym na pryw.
Co do naklejek TO SUPER POMYSŁ Previa jest tak nietypowym autkiem, że warto by było je wyróżnić dodatkowo.
Projekt Sylwestra - dla mnie raczej nie,
może ktoś z nas ma jakiegoś grafika wśród znajomych...?

montemax

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: 01 Lipca 2005, 23:58:57 »
http://www.akcesoria-samochodowe.pl/product_info.php?cPath=35_37&products_id=192 ja znalazlem w sieci same gumki do piór :) po 7,99 Kiedys w makro kupiłem całe pióra dla samych gumek za 30kilka zł.

montemax

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: 02 Lipca 2005, 00:01:39 »
Aha Sylwester! Dziękujęza podlinkowanie pomocy. Co do przerobienia to znalazłem na Allegro same spryskiwacze za 29 zł . I tak myślęczy nie założyć piór płaskich.

mptoyo

• Gość
« Odpowiedź #7 dnia: 02 Lipca 2005, 11:44:23 »
JA JUZ TRENOWALEM TAKIE GUMKI ZA 8ZL ... DO PIERWSZEGO DESZCZU ... A TE KTÓRE MOGE ZALATWIC MAM U SIEBIE JUZ MIESIAC I SA OK. - W FIRMOWYM CHRYSLERZE TEZ JE ZALOZYLEM I SPOX...
NO ALE JAK CHCECIE ... JA TYLKO CHCIALEM POMOC

POZDRAWIAM

montemax

• Gość
« Odpowiedź #8 dnia: 02 Lipca 2005, 22:49:47 »
mptoyo Ja nie w celu wskazania, ze masz drogo !!! W pierwszym poscie piszesz o piórach ! Moje gumki są do pupy pookoło tygodniu działania. Obecnie trą po szybie aż miło. Jeżeli uda mi sięprzerobić spryskiwacze to wywalam oryginalne pióra i do ramion zakładam płaskie wycieraczki.
P.s. Co z moim zamówieniem ? Wysłałem zapytanie odnośnie przelewu.
Pozdrawiam

Spro-ket

• Gość
« Odpowiedź #9 dnia: 03 Lipca 2005, 02:03:03 »
tiaaa
post o pojeździe za ... (wpisać PLN)
a pierdupierdu o gumkach za 8 zł    :lol:  itp ...

montemax

• Gość
« Odpowiedź #10 dnia: 04 Lipca 2005, 14:22:44 »
Hmm. nie barzo mnie rozumiesz. W ASO ToYoTY za komplet wycieraczek z ramionami powiedzieli mi 1200zł. Nie będędawał tyle pieniędzy za cos co nie jest tyle warte , tylko dlatego, że trudno dobrac zaminniki. Gumki za 8 zł są i jak ktoś chce to niech kupuje. Star ma taką dlugośc wycieraczek.

mptoyo

• Gość
« Odpowiedź #11 dnia: 04 Lipca 2005, 20:44:35 »
no hej montemax
odpowiedzialem na maila ... chyba ze znow mi serwer wycina co se chce ... sprobuj mi maila jeszcze raz wyslac

pozdrawiam
ps.. nie zmieniajcie oleju w skrzyni !!! moja sie rozp... i stoi juz dwa i pol tygodnia w rostkowie "samko" .... tragedia

montemax

• Gość
« Odpowiedź #12 dnia: 04 Lipca 2005, 21:02:05 »
Email doszedł zaraz robie przelew.
THX

mptoyo

• Gość
« Odpowiedź #13 dnia: 04 Lipca 2005, 21:05:06 »
no widzisz ... a ja juz chcialem komputer rosp... popsuc ..

eltech

• Gość
« Odpowiedź #14 dnia: 11 Lipca 2005, 00:43:25 »
Marcin ja sięna piórka piszęjak najbardziej cały komplet a i spryskiwacze też bym sobie przerobił na standartowe jak w linku chyba by lepiej działało

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl