Heheheh to od teraz się auta kupuje że względu na optykę???
...
Wyciągacie takie bzdety ze głową boli.. w dup**ach sie poprzewracał. Ledy za mało ledowe. Bo nie wyglądają, na ja pier*****e.
To znak naszych czasów, bardzo dużo robi się "dla wyglądania". Kobiety powiększają wary, cycki, du.y, faceci powiększają co innego, ale na odmianę nie chcą dużego biustu (w sensie tłuszcz)

, jedni i drudzy robią tatuaże, jak nigdy w przeszłości. Z rzeczami jest podobnie, trzeba się wyróżnić, pokazać, że nie wyleciało się sroce spod ogona. Dlatego te wszystkie dodatki "do wyglądania", np. ubrania z wielkimi logami producentów. Drogi (na miarę posiadacza) samochód już dawno przestał być środkiem do przemieszczania się. Teraz służy także m.in. do manifestowania statusu materialnego posiadacza, może nawet przede wszystkim...
... Za chwilę ktoś powie ze felgi są za mało srebrne i nie kupi..
Wyciągacie takie bzdety ze głową boli.. w dup**ach sie poprzewracał. Ledy za mało ledowe. Bo nie wyglądają, na ja pier*****e.
O właśnie, o felgach zapomniałem! Przecież 17" somsiad lub kolega z roboty wychwyci w pierwszej kolejności i jeszcze te nie przyciemniane szyby tylne! Poza tym jak znajdą w cenniku, że ten bieda edyszyn kosztował 150 czy 160tyś (awd-i) , to będzie słabe. Ponad 200tyś robi jednak różnicę, można się choć troszeczkę dowartościować

Ps. Zauważyłeś sarkazm?