Z jakiego jesteś regionu ,? Warto wiedzieć gdzie aso toyoty ma cię w du...
Kraków, masz do wyboru trzech dilerów. Wszędzie ten sam żenująco niski poziom obsługi. Robią Ci łaskę bo są wielkim dilerem Toyoty. Jeszcze jak się umówisz na termin to jest ok. Ale obsługa naprawy gwarancyjnej? Trafiasz do kolejki i nikogo to nie obchodzi… Na samym Proace dałem im zarobić 25 tys. Na przeglądach (1.5 roku). Miesiąc temu zostawiłem 7tys. (rozrząd, klocki, tarcze itp.). Myślałem, że jak zgłoszę pilny problem, bo auto jeździ, a nie stoi, to ogarną… nawet nie zajrzeli czy to pierdoła czy poważny problem… Masz cierpliwie czekać na swoją kolej…
W piątek podstawiłem na roczny przegląd Priusa plugin żony. Myślicie, że ktoś wpadł na pomysł, że skoro są tak obciążeni to zamiast Priusa zajrzą do Proace? Kulki w głowie się minęły i nic z tego. Odebrałem Priusa i podstawiłem Yarisa (roczny przegląd w poniedziałek) ciekawe czy ktoś na to wpadnie…

.
Ale już odstawiałem Priusa i Yarisa, wybrałem wariant minimum, koniec zarabiania na mnie, trzeba się szanować

.
Ps. U Romanowskiego odstawiłem kiedyś RavIV na reklamację, oddali w gorszym stanie niż otrzymali.
Ten z którego korzystam to Dobrygowski.
Jest jeszcze Anwa, ale tam kilka lat temu chciałem się umówić na przegląd Corollą 15. Jak usłyszałem, że bedą sprawdzać luzy zaworowe, w silniku który ma samoregulatory, to podziękowałem…