Autor Wątek: Co znajduje się w bagażniku na wyposażeniu rav4 executive z panorama model 2022  (Przeczytany 28494 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Krisman

• Toyot Spamer
  • Samochód:: HTH
To polski producent z Warszawy (podświetlanie nastrojowe - niebieskie) było tu o tym. Można to znaleźć w katalogu propozycji wykorzystania tego "tysiąca gratis".

Wysłane z mojego SM-A528B przy użyciu Tapatalka

Zmiany, zmiany ,zmiany...;)

Offline Kiełek

• Toyot Chodzacy
Jak masz JBL to nie masz schowka na okulary. W miejscu schowka jest głośnik od eCall.

Offline Mario85

• Toyot Pełzający
  • **
  • Samochód:: Executive jbl,
To dziwne bo ja mam jbl i panoramę oraz schowek na okulary. Mowa o modelu 2022 executive

Offline EliotNes

• Toyot Chodzacy
  • Samochód:: Rav4 V MY22
Zauważyłem, że modele z 2022r są troszkę inaczej wyposażane niż do 2021r o czym nie ma informacji na stronie Toyoty.
Np. moja Selection ma koła 19" a do tej pory były 18.
Selection FWD Skyview. Odebrany po 9 mies. 3 tyg.

Offline Krisman

• Toyot Spamer
  • Samochód:: HTH
...głośnik przenieśli zapewne.

Wysłane z mojego SM-A528B przy użyciu Tapatalka

Zmiany, zmiany ,zmiany...;)

Offline Kiełek

• Toyot Chodzacy
To dziwne bo ja mam jbl i panoramę oraz schowek na okulary. Mowa o modelu 2022 executive

To może to kwestia SkyWiev? Głośniki JBL zajmują więcej miejsca w podszybiu i dlatego po prawej stronie nie mieścił się już głośnik od eCall. Toyota przeniosła go w miejsce schowka na okulary. Jak zamawiałem auto, dealer nie znał "algorytmu" wyposażania auta w schowek na okulary. Tak samo jak koła zapasowego.
Widać stopniowo idą po rozum do głowy i kolejnych liftach/MY zmieniają niedoróbki. To tylko dobry znak.
« Ostatnia zmiana: 11 Kwietnia 2022, 07:42:23 wysłana przez Kiełek »

Offline dudi__

• Toyot Leżący
  • *
  • Samochód:: RAV4 Exe
Może tak było do roku 2021. Po lifcie 2022r wszystkie przyciski są podświetlane łącznie z tymi od panoramy. Jest schowek na okulary. Oswietlenie wnętrza jest w pełni led. Ja osobiście dodatkowo u dealera  zamówiłem Oswietlenie schowka pasażera,dodatkowe oswietlenie bagaznika oraz 4 dzwi pod uchwytami do otwierania 1050 zł z montażem. Piszę o wersja executive

Kurcze, szkoda że nie wiedziałem o takiej opcji, też bym wziął. Przy kwocie zakupu te 1000zł nie robi różnicy.

Offline Mario85

• Toyot Pełzający
  • **
W konfiguracji auta mam wyszczególnione schowek na okulary wersja 2022 po lifcie. Nie wiem skąd u Was tam wziął się głośnik. Wersja executive panorama plus Skyview. Szkoda tylko że nie ma kola dojazdowego w standardzie. Zamówiłem już dojazdowe 18 cali na dojazdowe.pl za 800 zł w zestawie z lewarkiem i śruba mocujaca kolo.

Offline Hillbilly

• Toyot Zmotoryzowany
  • Samochód:: Rav4 Hybrid 4x4
W konfiguracji auta mam wyszczególnione schowek na okulary wersja 2022 po lifcie.
Ja też ma EXE + JBL + Skyview 2022 i mam w konfiguracji wpisany schowek na okulary.

Offline EliotNes

• Toyot Chodzacy
Mario85 obawiam się, że panorama plus Skyview to to samo :-)
Skąd macie tą konfiguracje i jaką?
Czy to ta ze strony Toyoty czy dostaliście osobną i konkretnie pod Was robioną od dealera?
W moim zamówieniu jest tylko wpisane Selection, Skyview.

Offline Hillbilly

• Toyot Zmotoryzowany
  • Samochód:: Rav4 Hybrid 4x4
Czy to ta ze strony Toyoty czy dostaliście osobną i konkretnie pod Was robioną od dealera?
Ja dostałem od dealera.

Offline Mario85

• Toyot Pełzający
  • **
Tak, sorki miało być panorama plus jbl^^ ja dostałem konfigurację od dealera po złożeniu zamówienia. Tam mam wyszczególnione co zamówiłem oraz co dostałem gratis czyli np 1 przegląd, Nakładki na progi oraz dozbrojenie 2 kompletu kluczy w dodatkowe zabezpieczenie oraz Nakrętki antykradzieżowe.

Offline EliotNes

• Toyot Chodzacy
No tak, wszystko jasne. Wychodzi na to, że dodatki o których opowiadał dealer są w standardzie bo wpisane mam tylko skyview.
Czyli nic nie ugrałem  :cheesy:

Offline Kiełek

• Toyot Chodzacy
Mario85, odbierzesz swoje auto z JBL, daj znać, czy masz schowek.
Jest spora szansa, że będziesz mieć, bo Toyota go przeprojektowała dodając podświetlenie i być może przy okazji zmieniła lokalizacje głośnika od eCall.
Oczywiście możesz powiedzieć, że gadam głupoty, ale to na razie nie u Ciebie, a u mnie w garażu stoi auto i ja je rozbierałem wymieniając nagłośnienie, wyjmowałem głośnika od eCall, więc wiem o czym piszę.

Offline gilal

• Toyot Chodzacy
Mario85, odbierzesz swoje auto z JBL, daj znać, czy masz schowek.
Jest spora szansa, że będziesz mieć, bo Toyota go przeprojektowała dodając podświetlenie i być może przy okazji zmieniła lokalizacje głośnika od eCall.
Oczywiście możesz powiedzieć, że gadam głupoty, ale to na razie nie u Ciebie, a u mnie w garażu stoi auto i ja je rozbierałem wymieniając nagłośnienie, wyjmowałem głośnika od eCall, więc wiem o czym piszę.

Witaj
Nagłośnienie zmieniałeś JBL czy te Toyoty?

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl