0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
...o ile wytrzyma prawie rok
Cytat: Krisman w 20 Marca 2023, 22:18:55...o ile wytrzyma prawie rok Ale może do wymiany oleju - mam przejechane 1200km - po 1500km da radę?!?!?!Czegoś nie wiem? W sumie to ja niewiele wiem - bo jak w weekend się dowiedziałem - mi się niektórych rzeczy nie mówi, żebym się nie denerwował
Czy w ogóle ma się jakieś gwarancję że te oleje i płyny zostaną wymienione zgodnie z rozpiską, czy tylko auto sobie postoi.
Cytat: Ludwik55 w 20 Marca 2023, 20:37:11Czy w ogóle ma się jakieś gwarancję że te oleje i płyny zostaną wymienione zgodnie z rozpiską, czy tylko auto sobie postoi.Nie będzie stał bezczynnie... na pewno podmienią gaźnik i dwumasę . A i może jeszcze spuszczą paliwo
Hmm, to mi zrobili standard (nawet nie proponowali innych) w cenie ok. 1050. Zamieszczam zdjęcie z karty przeglądu, na której masz wyszczególnione czynności. Ciekawe czemu nie wszędzie mam ptaszki...
WitamCzeka mnie pierwszy przegląd, przejrzałem opinie na temat serwisu.Czy w ogóle ma się jakieś gwarancję że te oleje i płyny zostaną wymienione zgodnie z rozpiską, czy tylko auto sobie postoi.
Cytat: Ludwik55 w 20 Marca 2023, 20:37:11WitamCzeka mnie pierwszy przegląd, przejrzałem opinie na temat serwisu.Czy w ogóle ma się jakieś gwarancję że te oleje i płyny zostaną wymienione zgodnie z rozpiską, czy tylko auto sobie postoi.Gwarancję masz tylko na papierze, a czy to fizycznie zostało zrobione to musisz stać i patrzeć. Ja robiłem u Collina - jestem zadowolony i polecam. Gość ma wiedzę i zna się na tym co robi. Takich fachowców ciężko znaleźć.
Tego się nie dowiemy na żywo w ASO , bo nie wpuszczą do środka serwisu.
Cytat: mleni w 25 Marca 2023, 22:05:58Tego się nie dowiemy na żywo w ASO , bo nie wpuszczą do środka serwisu. Akurat tam gdzie robię to jest wielkie przeszklenie i widać prowadzone poszczególne czynności, siedząc przy kawie. Jak auto na gwarancji to serwis wykona wszelaki przegląd i wymiany, nie będą przecież "podcinać gałęzi" a jeszcze zbierają dane.
Ja robiłem przegląd po roku , ale moje koszta są po rabacie pracowniczym