Autor Wątek: Gaśnica w Aygo  (Przeczytany 6675 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Meett

• Toyot Pełzający
  • **
  • Samochód:: SUV DSG
Odp: Gaśnica w Aygo
« Odpowiedź #15 dnia: 04 Sierpnia 2022, 21:41:38 »
Wyluzuj chłopaku bo Ci żyłka pęknie. Szkoda Twoich wypocin bo mocowanie gaśnicy i tak spartaczyłeś na maksa i nic tego nie zmieni.

Offline Viwaldi

• Toyot Leżący
  • *
  • Samochód:: Toyota Aygo
« Odpowiedź #16 dnia: 04 Sierpnia 2022, 22:21:41 »

Masz 4 posty na koncie kolego a mądrujesz się jakbyś miał ich 4 tysiące. Żona ma Aygo od 5 lat i tyle jestem na tym forum i nie wiem czy wtedy mówiłeś na chleb już "chleb" czy jeszcze "bep"
Taki "Łapacz postów" a nie pokazałeś jak od 5 lat jest mocowana gaśnica w autku twojej żony. To Jest Tematem Tego Wątku. Może gumka tobie ciśnie?
Wyluzuj chłopaku bo Ci żyłka pęknie. Szkoda Twoich wypocin bo mocowanie gaśnicy i tak spartaczyłeś na maksa i nic tego nie zmieni.
Super "dałem ciała wg Ciebie" Jeśli Tobie młodzieńcu żyłka jest w dobrym stanie to pokarz mocowanie gaśnicy w autku Twojej Żony i temat może być zamknięty. Nie każdy co krzyczy jest "wikipedią"

Offline Meett

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #17 dnia: 04 Sierpnia 2022, 22:31:14 »
pokarz

Proponuję przypomnieć sobie zasady pisowni, bo widać, że "polska język trudna język" :) . Poza tym miłego wieczoru i udanego korzystania z forum ;)

pireus

• Gość
« Odpowiedź #18 dnia: 04 Sierpnia 2022, 22:33:01 »
pokarz
Ciekawa ortografia  :shock: Kto ma go pokarać
Bez obrazy. To co piszesz świadczy tylko o braku wiedzy
Ciekawe komu brak wiedzy z zakresu szkoły podstawowej ?
« Ostatnia zmiana: 04 Sierpnia 2022, 22:35:58 wysłana przez pireus »

Offline Krisman

• Toyot Spamer
  • Samochód:: HTH
« Odpowiedź #19 dnia: 04 Sierpnia 2022, 23:26:18 »
Mr Hyde, wie gdzie ma być gaśnica.
Zmiany, zmiany ,zmiany...;)

Offline Viwaldi

• Toyot Leżący
  • *
  • Samochód:: Toyota Aygo
« Odpowiedź #20 dnia: 08 Sierpnia 2022, 19:48:57 »
Ok. Bardzo przepraszam wszystkich (a nie tylko tych , których obraziłem) za błąd ortograficzny, za który już zostałem "pokarany" nie będę pisał przez kogo. Proszę aby to nie było policzone jako post do mojej "hierarchii" na tym forum. Chciałbym pisać na tej stronie mądre rzeczy przydatne założycielowi tego tematu. A co widzę ...? Paru "Toyotów" czy pełzających, czy zmotoryzowanych, czy też spamerów szukających sensacji. Nudny temat, więc warto poszczekać by podnieść "klikalność" (na początku ok 140 odwiedzin a dzięki pyskówce ... 651).
Ja cierpliwie czekam na pokazanie umieszczenia (od 5 lat) gaśnicy w aucie żony Toyota Pełzającego "Meett", no chyba że w grę wchodzi sznurek od snopowiązałki lub trytytki i wstyd się pokazać, ale na innych to buzia pełna.
Dziwię się trochę  założycielowi tematu, że nie reaguje nie widząc konkretnych porad w swojej sprawie.
Myślę , że to Forum jest techniczne a nie dla pyskaczy łapiących kolejne punkty (posty) i myślących : jaki jestem mądry bo mam xxxx punktów i jestem brubym Toyotem.
Na innych Forach też byli "łowcy" postów "zarabiających" na status witaniem nowych forumowiczów. Na szczęście ktoś mądry przestał doliczać punkty za takie bzdurne posty

Offline Meett

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #21 dnia: 10 Sierpnia 2022, 22:46:14 »
Ktoś tu ewidentnie ma problem z psychiką zamiast z gaśnicą   :grin:
« Ostatnia zmiana: 10 Sierpnia 2022, 22:48:54 wysłana przez Meett »

pireus

• Gość
« Odpowiedź #22 dnia: 11 Sierpnia 2022, 08:35:11 »
Ktoś tu ewidentnie ma problem z psychiką zamiast z gaśnicą   :grin:
Daj chłopinie spokój.Wiele osób pomimo, że zrobi coś bez sensu, jest z tego zadowolona.

Offline Meett

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #23 dnia: 11 Sierpnia 2022, 22:24:51 »
No i niech jest, nie interesuje mnie już ten hak, niech nawet na podsufitce go zamontuje, tylko jak czytam jego posty to problem leży w czym innym.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl