Autor Wątek: Sprzedaż Corolla HB GR+Dynamic  (Przeczytany 5384 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline przemGoku

• Toyot Pełzający
  • **
  • Samochód:: Corolla 2.0 TS
Odp: Sprzedaż Corolla HB GR+Dynamic
« Odpowiedź #30 dnia: 16 Sierpnia 2022, 23:26:37 »
Micra żony ma już 17 lat i też śmiga aż miło i spróbuj jej zasugerować zmianę  więc każdy ma i robi to co lubi
Kiedyś to były samochody. Żona jak widzi Hondę, to czasem mam wrażenie, że ją przeprasza, za to, że niemal poszła w odstawkę.
Corolla 2.0 TS Hybrid Comfort Style + Tech

Offline apek

• Toyot Chodzacy
  • Samochód:: Tesla Y
Odp: Sprzedaż Corolla HB GR+Dynamic
« Odpowiedź #31 dnia: 17 Sierpnia 2022, 07:05:27 »
Sprzedałem Corollę, bo kupiłem rav4. Dzieci rosną I chciałem mieć większy bagażnik, nieco więcej przestrzeni. Dla mnie sedan by wystarczył, bo od wieków nimi jeżdżę, nie miałem żadnych usterek, nic z biuletynów mnie nie dotyczyło, nic nie waliło i skrzypiało. Ale skądś kasę na nowe auto mieć musiałem. Z leasingu wykupiłem we wrześniu, od kwietnia mogłem sprzedawać. Pod koniec maja się sprzedał, w lipcu odebrałem rav4.  W międzyczasie jeździłem moją niezawodną 26 letnią Corollą w manualu, bez klimy, bez wspomagania, ABS, kamer, android auto i wszelkich udogodnień. Nie straciłem umiejętności pomimo przyzwyczajenia do nowości.
« Ostatnia zmiana: 17 Sierpnia 2022, 07:13:36 wysłana przez apek »
Toyota Corolla Sedan VII, Toyota Corolla Sedan Hybrid XII - sprzedana, RAV 4 (5th gen) Executive, AWDi, Skyview - sprzedana, Tesla Model Y Premium AWD
https://ts.la/andrzej248745

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl