Autor Wątek: Toyota auris 1.4 2007r DRL podłączenie  (Przeczytany 766 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline zenobi123

• Toyot Leżący
  • *
  • Samochód:: Auris 1.4
Toyota auris 1.4 2007r DRL podłączenie
« dnia: 03 Listopada 2022, 18:40:23 »
Witam- mam prośbę i proszę o porade gdzie podpiąć w aurisce przewód do świateł jazdy dziennej po stacyjce , było by dobrze w komorze silnika . Bardzo proszę o pomoc.......

Online Colin

• Toyot Spamer
    • KURO.pl
  • Samochód:: Made in Japan
Odp: Toyota auris 1.4 2007r DRL podłączenie
« Odpowiedź #1 dnia: 03 Listopada 2022, 20:23:05 »
W skrzynce bezpieczników pod maską należy miernikiem/kontrolka/ze schematów, niewłaściwe skreślić, znaleźć takowy przewód
黒 KURO 2.0 - Certyfikowany Niezależny Serwis TOYOTA & Lexus / SERMI Certified TOYOTA & Lexus Independent Repairer

Offline zenobi123

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 03 Listopada 2022, 20:43:00 »
Dzięki za podpowiedź ale prosiłbym o podanie dokładniejszego namiaru który przewód miejsce kto ma to zrobione naprzykład, szukanie kombinowanie może być czasem niedobre. Ławiej będzie zlokalizowanie i zrobienie jak ktoś ma już zrobione i sprawdzone żeby nie obciążać niepotrzebnie innych urządzeń. Ja nie jestem elektrykiem sam. dlatego jak fachowiec pomoże gdzie dokładnie podpiąć światła po kluczyku.

Offline sliwma

• Toyot Pełzający
  • **
  • Samochód:: Auris TS HSD
« Odpowiedź #3 dnia: 03 Listopada 2022, 21:29:30 »
Ale co tu ma być niedobrego? Miernikiem raczej dużej szkody nie zrobisz, czytając schemat już na pewno. A światła do jazdy dziennej LED, bo zakładam że o takich mowa, nie pobierają z reguły więcej niż 20W więc gdzie byś ich nie podpiął to nie obciążą nadmiernie obwodu.

Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka

'15 Auris TS HSD Prestige + SkyView (MR'13)

Offline zenobi123

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 04 Listopada 2022, 09:17:00 »
Dzięki wszystkim za podpowiedzi ale nikt nie powie gdzie podpiąć żebym nie musiał cały dzień szukać w któro miejsce wpiąć - Nie jestem elektrykiem sam. Bardzo, bardzo proszę tylko o podpowiedzi gdzie podpiąć w które najlepiej miejsce.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl