OH mija Słupy Heraklesa…
8 miesiecy x30 dni + 15 = 255
Wychodzi 10 postow na dzien. Grubo. A jeszcze nie odebral auta.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Na tym forum TOYOTY każdy może pisać tyle razy ile chce , Topoll wnosi bardzo dużo cennych
informacji , które są przydatne dla czytających , szczególnie oczekujących na odbiór swoich aut.
Zmartwiłem się Topoll ,że po jednym nierozważnym wpisie Klaudiusza zniechęciłeś się do pisania
na tym forum . Będzie mi Cię brakowało , mam nadzieję , że będziemy pisać swoje doświadczenia z użytkowania swoich Ravek. pozdrawiam
Nie, nie. Nie zniechęciłem się do pisania. W tym akurat wątku trochę sobie folguję nawet. Ponieważ w innych staram się ograniczać, zwłaszcza w kierunku bycia strolowanym. Miałem kilka wpadek w tej materii

Tutaj korzystam z samowolnie nadanego sobie przywileju OP :P
Wychodzi 10 postow na dzien. Grubo. A jeszcze nie odebral auta.
Też się zastanawiałem, jak można się tak onanizować przed odbiorem samochodu
Mistrzostwo świata.
No mozna. Lool. W temacie czas realizacji. A dostajemy wyklad z geografii.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
gdyby to było audi a8 lub bmw 7 to ekscytacja zrozumiała ,ale z ravki???????????????????????????????????????????????????
Audi A8 czy BMW 7 w ogóle mnie nie rusza. Szczerze mówiąc całkiem mi się nie podobają, by nie rzec po prawdzie, iż są one dla mnie obrzydliwe.
Tutaj natomiast nie mogę się doczekać nowej dla mnie technologii HSD. W dodatku samochód na który czekać trzeba prawie tyle jak na jakiegoś supercara. A cierpliwość nie jest zbyt mocną stroną mojego charakteru...