0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: topoll w 26 Września 2023, 15:08:16Nie wyrobią się na piątek. Odbiór przełożyli na następną środę. 3 października.Szlag…No Topoll, a u mnie jednej godziny się uczepiłeś Ja już zrobiłem pierwszą trasę ponad 300km głównie ekspersowkami. Pierwsze odczucia duży szum od opon przy prędkościach ok 130 km/h. Po połowie trasy gdzieś mi to zniknęło. Albo się przyzwyczaiłem albo coś z wiatrem jeszcze się zmieniło. Miałem złożone tylne siedzenia bo wiozlem koła zimowe, więc to może też wypływalo na doznania akustyczne. Spalanie na trasie 7.3l. Tempomat adaptacyjny korygowalem w trakcie bo za duży margines od wolniejszych aut mi zostawiał.Generalnie jestem szczęśliwy. Wskoczyłem na wyższy komfort mimo, że to tylko Comfort:)
Nie wyrobią się na piątek. Odbiór przełożyli na następną środę. 3 października.Szlag…
Taki żarcik. Wiem że to nie dla nas.
Cześć wszystkim.RAV4 AWDi Executive Tokyo Red +Skyview - zamówienie 31.01.2023r.Wczoraj, 25.09. - przetwarzanie zamówienia i mapka w aplikacji. Pytanie do doświadczonych Koleżanek i Kolegów - sądzicie, że jest szansa odebrać auto jeszcze w tym roku? Drobne akcesoria u dilera, rejestracja, leasing itd. a po drodze święta
Cytat: DanielA w 26 Września 2023, 20:19:56Taki żarcik. Wiem że to nie dla nas.Trzy lata temu w bagażniku miałem butelkę wina od "Turnau'a", więc coś tam...
A jak z działaniem aplikacji?
Cytat: topoll w 26 Września 2023, 20:57:51A jak z działaniem aplikacji?Próbuję rozkminić pokonane trasy pod kątem zużycia paliwa, ale albo slepy jestem albo to jeszcze nie jest widoczne. Natomiast udało mi się otworzyć i zamknąć auto. Klimy jeszcze nie odpalałem zdalnie.Zrobili mi szyby w pilocie ale nie pamiętam którym przyciskiem się to robi. Bagażnik z kopniaka różnie wychodzi, a chyba z pilota mi się nie udało go otworzyć.