Autor Wątek: Czas realizacji zamówienia - RAV4 2023 postFL  (Przeczytany 446638 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Edytka89

• Toyot Pełzający
  • **
  • Samochód:: Rav 4
Odp: Czas realizacji zamówienia - RAV4 2023 postFL
« Odpowiedź #3015 dnia: 18 Lutego 2024, 21:56:58 »
A zapytam bagaznik to ten z Toyoty? Myślałam pierwotnie żeby wziąć go za punkty ale poczytałam że niby bardzo  odstaje i coś z nim nie tak? A wydawało mi się że thule dla nich  robi te bagazniki? I nie pytam o sam fakt że jest głośniej bo w tej chwili cały czas jeżdżę z boxem więc wiem jakie są wrażenia:)?

Offline veinito

• Toyot Leżący
  • *
  • Samochód:: RAV4
« Odpowiedź #3016 dnia: 19 Lutego 2024, 07:28:22 »
Fajnie wygląda, gratki :)
Kiedy wyjechała z fabryki?
Niestety nie znam dokładnej daty, bo nie miałem wtedy jeszcze appki MyT. A jeśli mnie pamięć nie myli to w połowie stycznia pojawiła się w porcie Belgii - wtedy w appce zmienił się status.
Dokładną datę produkcji masz w homologacji.
Racja. W homologacji napisali, że produkcja 4.12.2023

Offline veinito

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #3017 dnia: 19 Lutego 2024, 07:33:48 »
A zapytam bagaznik to ten z Toyoty? Myślałam pierwotnie żeby wziąć go za punkty ale poczytałam że niby bardzo  odstaje i coś z nim nie tak? A wydawało mi się że thule dla nich  robi te bagazniki? I nie pytam o sam fakt że jest głośniej bo w tej chwili cały czas jeżdżę z boxem więc wiem jakie są wrażenia:)?
Też przeczytałem chyba te same komentarze tutaj ;)
Dlatego za punkty wziąłem jakieś inne pierdoły typu oklejenie klamek, siatka na zakupy w bagażniku, itp.
A bagażnik kupiłem sam, Thule Wingbar Edge i Motion XT, wszystko na czarno, bo pasuje w Selection

Offline veinito

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #3018 dnia: 19 Lutego 2024, 07:36:18 »
Nie chce ktoś kupić opon letnich R19 235/55?
Mają przejechane tylko 6km, bo już w salonie, przed odbiorem wymieniłem na całoroczne...

Offline Edytka89

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #3019 dnia: 19 Lutego 2024, 08:23:23 »
Dlatego za punkty wziąłem jakieś inne pierdoły typu oklejenie klamek, siatka na zakupy w bagażniku, itp.
A bagażnik kupiłem sam, Thule Wingbar Edge i Motion XT, wszystko na czarno, bo pasuje w Selection
Thule Wingbar Edge 9596 te za 900zl??? Od razu bym sobie zamówiłam pasujace:) mam executive  ale Czarne  też będą ok

Offline veinito

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #3020 dnia: 19 Lutego 2024, 09:03:26 »
Thule Wingbar Edge 9596 te za 900zl??? Od razu bym sobie zamówiłam pasujace:) mam executive  ale Czarne  też będą ok
Jest kilka wersji tej serii Thule EDGE.
Kupiłem konkretnie takie: https://boxcars.pl/bagaznik-dachowy-toyota-rav-4-thule-fixpoint-edge-black-7207-187055.html

900zł to podejrzanie mało. Upewnij się, że w zestawie (oprócz belek) masz także kit mocujący dedykowany do RAV4, np. taki THULE KIT 187055 https://boxcars.pl/thule-kit-187055.html

Offline aga051078

• Toyot Leżący
  • *
  • Samochód:: RAV 4
« Odpowiedź #3021 dnia: 20 Lutego 2024, 19:05:57 »
Odebrałem RAVę w czwartek. Jestem już po pierwszej wyprawie na weekend. 350km zrobione.
Jest chemia, dogadaliśmy się szybko ;)
ebebny
Gratulacje, ja swoją też odebrałam w czwartek, chyba ta sama wersja i ten sam kolor, tylko nie mam bagażnika dachowego, bo chyba mi niepotrzebny.
Póki co zrobiliśmy ok. 300 km i poznajemy się, jestem zadowolona z wyboru.

Offline KriSSo

• Toyot Chodzacy
  • Samochód:: RAV4 HEV AWD-i
« Odpowiedź #3022 dnia: 20 Lutego 2024, 22:43:01 »
Gratulacje, ja swoją też odebrałam w czwartek, chyba ta sama wersja i ten sam kolor, tylko nie mam bagażnika dachowego, bo chyba mi niepotrzebny. Póki co zrobiliśmy ok. 300 km i poznajemy się, jestem zadowolona z wyboru.
A gdzie fotki? Miałaś wrzucić :)
Pozdrawiam,

Offline aga051078

• Toyot Leżący
  • *
  • Samochód:: RAV 4
« Odpowiedź #3023 dnia: 20 Lutego 2024, 23:07:21 »
Gratulacje, ja swoją też odebrałam w czwartek, chyba ta sama wersja i ten sam kolor, tylko nie mam bagażnika dachowego, bo chyba mi niepotrzebny. Póki co zrobiliśmy ok. 300 km i poznajemy się, jestem zadowolona z wyboru.
A gdzie fotki? Miałaś wrzucić :)
Mam tylko takie

Wysłane z mojego CPH2069 przy użyciu Tapatalka

Offline Krisman

• Toyot Spamer
  • Samochód:: HTH
« Odpowiedź #3024 dnia: 20 Lutego 2024, 23:09:28 »
Jesteś piękna...to znaczy...ona ;)
*Wybierz, co Ci bardziej pasuje :)
« Ostatnia zmiana: 20 Lutego 2024, 23:11:00 wysłana przez Krisman »
Zmiany, zmiany ,zmiany...;)

Offline topoll

• Toyot Spamer
« Odpowiedź #3025 dnia: 20 Lutego 2024, 23:12:15 »
Gratulacje i szerokości :)
RAV4 V C+S AWDi Pure White.
Śnieżynka Raffi ;) https://forum.toyotaklub.org.pl/index.php?topic=55311.0

Offline KriSSo

• Toyot Chodzacy
  • Samochód:: RAV4 HEV AWD-i
« Odpowiedź #3026 dnia: 20 Lutego 2024, 23:25:13 »
Ładnie wygląda w tej wersji. Jednak exe mniej mi się podoba, chociaż kolor wybrałem taki sam. Te czarne dodatki w Twojej RAVce robią robotę.
Pozdrawiam,

Offline kzyhu1983

• Toyot Leżący
  • *
  • Samochód:: Corolla Cross
« Odpowiedź #3027 dnia: 02 Maja 2024, 21:26:02 »
Hej Panowie.
 Dodam że wątki prześledziłem ale jest ale...
Prosba o wsparcie w wyśledzeniu statku. W skrócie produkcja start 22.04...01.05 zakończenie i opuszczeniu fabryki wg apki i strony www....02.05 SMS godzina 8.00 z info o opuszczeniu fabryki.
W Bristol Portbury jeszcze nic nie widać...chyba że opóźnienie w apce jest ponad tygodniowe to wpływa do statek 31 maja o nazwie GLORIOUS LEADER. Dwa dni temu wypłynął statek do Singapuru o nazwie Brasilian Highway ale czy to ten??. Już kocioł w głowie...
Pomożecie coś Panowie???

Offline Edytka89

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #3028 dnia: 03 Maja 2024, 20:45:16 »
Hej Panowie.
Prosba o wsparcie w wyśledzeniu statku. W skrócie produkcja start 22.04...01.05 zakończenie i opuszczeniu fabryki wg apki i strony www....02.05 SMS godzina 8.00 z info o opuszczeniu fabryki.
W Bristol Portbury jeszcze nic nie widać...chyba że opóźnienie w apce jest ponad tygodniowe to wpływa do statek 31 maja o nazwie GLORIOUS LEADER. Dwa dni temu wypłynął statek do Singapuru o nazwie Brasilian Highway ale czy to ten??. Już kocioł w głowie...
Pomożecie coś Panowie???
Glorious odpada.  jest wylistowany na 31.05 w Bristolu. Wiec na pozniejsze statki jeszcze  za wczesnie Brasilian  idealnie  pasuje. 30 z Nagoya wypłynął.  Info w aptce zmienia się dzien 2 z opóźnieniem. Jeżeli z Singapuru skieruje się Do Sagunto lub Livorno to na 99% będzie ten statek

Offline kzyhu1983

• Toyot Leżący
  • *
  • Samochód:: Corolla Cross
« Odpowiedź #3029 dnia: 03 Maja 2024, 21:18:31 »
Hej Panowie.
Pomożecie coś Panowie???
Glorious odpada.  jest wylistowany na 31.05 w Bristolu. Wiec na pozniejsze statki jeszcze  za wczesnie Brasilian  idealnie  pasuje. 30 z Nagoya wypłynął.  Info w aptce zmienia się dzien 2 z opóźnieniem. Jeżeli z Singapuru skieruje się Do Sagunto lub Livorno to na 99% będzie ten statek
Podziekowal serdecznie...

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl