Wystarczy jedna wizyta w salonie i wszystko widać. Wątek miał sens jak nie było jej jeszcze w naszych salonach. W sumie masz rację w tym, żebym ten wątek pomijał.
NieToyota
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Jak się stanie kilka metrów za autem czy klęknie koło niego to może widać. Pewnie jestem młody i głupi, jest to mój pierwszy zakup auta z salonu i nigdy by mi do głowy nie przyszło wnikliwie analizować jak wygląda wydech. Może dlatego, że najpierw oglądałem filmy porównujące Rav4 z CC ale z USA (gdzie hybryd nie mają) i prześwit był w CC podobny jak w Rav4, wszystko na swoim miejscu. Dopiero na forum się dowiedziałem, że tak to wygląda w hybrydzie u nas. Od tego czasu zwracam uwagę na to jak wygląda to w innych autach. Podobnie jak żyłem w przeświadczeniu, że większość aut ma chlapacze, bo zawsze je miałem, w rodzinie inne auta też były w nie wyposażone. A jak się przejść po ulicy to co dziesiąte ma chlapacze a może co dwudzieste

Na filmach na yt też za wielu twórców tej rury nie pokazuje, obstawiam że wielu z nich na to nie zwróciło uwagi żeby pokazać innym

choć byli i tacy co mierzyli prześwit.