Autor Wątek: Klimatyzacja auris2  (Przeczytany 549 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline krzysiek015

• Toyot Leżący
  • *
  • Samochód:: a4b5+AurisIIHSD
Klimatyzacja auris2
« dnia: 05 Grudnia 2024, 23:05:12 »
Witam szanowne grono
Chciałem zorientować się o co chodzi w wyposażeniu auris 2 z roczników 15-17(na te roczniki patrzę w ogłoszeniach) Konkretnie chodzi mi o panel klimatyzacji i klawisze wokół ekranu. Znalazłem oferty aut z panelem z dotykowymi klawiszami obok ekranu i takim "ubogim" panelem klimy i takie, które w mojej ocenie wyglądają na nowocześniejsze z pokrętłem i fizycznymi klawiszami obok ekranu.  Czym to się różni? Ku mojemu zaskoczeniu ten pokrętło klimy pojawia się w rocznikach starszych. Ważne, że użyłem sporo filtrów i mam mocno okrojoną ilość ogłoszeń. Jutro chcę jechać coś obejrzeć i nie mam czasu na trzepanie całego internetu.
Dziękuję i pozdrawiam.

Online Konrad62

• Toyot Zmotoryzowany
  • Samochód:: C-HR II 1.8 '24
Odp: Klimatyzacja auris2
« Odpowiedź #1 dnia: 06 Grudnia 2024, 00:55:25 »
Najłatwiej by było gdybyś zamieścił zdjęcia lub linki do przykładowych ogłoszeń. Z opisu zgaduje że porównujesz wnętrza przed liftingiem do wnętrz po liftingu. Różnią się w zasadzie tym co widać :-P. Jeśli chodzi o radio to zależnie od wersji jest w miarę takie samo, różni się głównie obudową.
C-HR II 1.8 '24 Comfort
Auris II FL 1.8 '18 Premium+Comfort

Offline przmor

• Toyot Spamer
Odp: Klimatyzacja auris2
« Odpowiedź #2 dnia: 06 Grudnia 2024, 08:56:16 »
Te nowocześniej wyglądające pokrętła i fizyczne przyciski oraz (co dla mnie ważne) regulacja głośności radia pokrętłem to wersja  przed liftingiem. Mowa o hybrydzie gdzie klimatronik i radio z ekranem dotykowym było chyba nawet w najniższej wersji wyposażenia.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl