Na elektrodzie jestem od lat i zmieniłem pewnie z 10 kont albo i więcej. Kiedy ja założyłem temat jazdy bez alternatora to mnie obrzucali błotem każdy kto umie pisać. Ale kiedy ja pojechałem i przejechałem parę miesięcy bez alternatora to mnie zablokowali. I tak było z każdym tematem który kiedykolwiek zainicjowałem. Bo nie wolno cokolwiek robić samemu. Masz korzystać z tego co ci korporacja podsuwa. Gdyby autor postu zrobił chociaż raz coś swoimi rękami to wiedziałby, że bez druciarstwa się nie da. Co chwilę coś sprawdzam i przełączam, przekładam. Bo nie wiem co z tego wyjdzie. Przeczytałem wszystko co jest dostępne na temat dodatkowej baterii, wyciągnąłem wnioski i zrobiłem po swojemu. I jak na razie wszystko działa a czy będzie działać za miesiąc nie wiadomo. Bo matematyka i fizyka tu szwankuje. A sobie przypomniałem kiedy po raz pierwszy złamałem zasadę kirchhoffa to się zdziwiłem, kiedy pokazałem na elektrodzie jak to zrobić, to dostałem bana:) Nikt nawet nie spróbował powtórzyć, po co, prawo to prawo amen. Dotarłem do właściciela elektrody był zdziwiony sytuacją ale nic nie zrobił bo trzeba się podporządkować ogółowi:)
p.s ja jestem za krytykę i zaczepki, bo może z tego coś ciekawego się urodzić:)