Autor Wątek: Gdzie położyć PPF w Krakowie i okolicach i na co uważać w trakcie odbioru?  (Przeczytany 891 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline jakubsiemaszko

• Toyot Pełzający
  • **
  • Samochód:: RAV4 MY25 EXE
Witam serdecznie!

Jako, że zbliża się termin odbioru naszej RAV4 EXE chciałbym podpytać czy znacie może jakieś godne polecenia studia detailingowe do położenia folii PPF na całość auta z jak najlepszym stosunkiem cena/jakość. W Krakowie jest sporo takich miejsc, ale niestety wielkość miasta podbija marżę i okazuje się, że ta sama usługa (tak samo miałem nawet z usługami...weselnymi) portrafi być zauważalnie droższa z tym samym efektem. Dlatego jestem też otwarty na miejscowości podkrakowskie, zależy mi na gwarancji folii 10-letniej, najlepiej, żebym w tym miejscu mógł też zabezpieczyć podwozie i fajnie by było gdyby pracownik tego miejsca mógł być obecny podczas odbioru, żeby wychwycić potencjalne usterki.

Co do odbioru to kolejny temat... Nasłuchałem się już dosyć dużo smutnych historii o nowych autach różnych marek z rysami, lotną rdzą, zaprawkami czy źle spasowanymi elemantami. Podpowiecie na co zwrócić szczególną uwagę w RAV4 EXE i jak postępować w przypadku usterek?

Offline piter_krk

• Toyot Leżący
  • *
  • Samochód:: RAV4 '24
Hej,
ja robiłem full front i ceramikę 5-letnią w Mordor Detailing na 29-go listopada. Po roku wydaje mi się że jest ok wszystko. Opinie też mają b.dobre.

Offline jakubsiemaszko

• Toyot Pełzający
  • **
Hej,
ja robiłem full front i ceramikę 5-letnią w Mordor Detailing na 29-go listopada. Po roku wydaje mi się że jest ok wszystko. Opinie też mają b.dobre.
Dziękuję, co do opinii to niestety widzę, że mają mocno mieszane, a 18500 za full body z takimi opiniami to raczej właśnie krakowski kosmos, więc raczej spasuję, na razie najlepsza oferta jaką mi się udało znaleźć to 15k za full body i konserwację podwozia i zastanawiam się czy da się znaleźć jeszcze lepszą ofertę ze stabilnymi ocenami.

Offline alpha540i

• Toyot Pełzający
  • **
  • Samochód:: E21
15K za full PPF i konserwację to darmo.

Offline jakubsiemaszko

• Toyot Pełzający
  • **
15K za full PPF i konserwację to darmo.
Też uważam, że to uczciwa cena, patrzę jeszcze po prostu czy gdzieś w Krakowie i okolicach, z naciskiem na okolice ze względu na krakowskie ceny jestem w stanie to zrobić taniej i równie dobrze, bo szukanie na Mapach Google'a przy obecnym wysypie studiów detailingowych to ciężka sprawa.

Offline alpha540i

• Toyot Pełzający
  • **
  • Samochód:: E21
Taniej chyba już nie przejdzie, chyba że na beznadziejnych materiałach. Opinie sobie daruj, bo ten kto jest zadowolony rzadko wystawia opinie za to niezadowoleni prawie zawsze.

Offline jakubsiemaszko

• Toyot Pełzający
  • **
Taniej chyba już nie przejdzie, chyba że na beznadziejnych materiałach. Opinie sobie daruj, bo ten kto jest zadowolony rzadko wystawia opinie za to niezadowoleni prawie zawsze.
Dzięki za opinię, w tym przypadku mam folię CarbonQ z gwarancją na 10 lat i konserwację podwozia środkami Waxoyl, więc wydaje się to być dobry standard, zwłaszcza za te pieniądze.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl