Toyota Klub
o Toyotach wiemy prawie wszystko
Aktualności:
Strona główna
Pomoc
Szukaj
Zaloguj się
»
.: GARAŻ :.
»
Yaris
(Moderatorzy:
Radex
,
paba
,
MariuszB
) »
Wątek:
gĂÂłoĂÂśniki
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
Autor
Wątek: gĂÂłoĂÂśniki (Przeczytany 1880 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
gorgo24
Gość
gĂÂłoĂÂśniki
«
dnia:
16 Sierpnia 2005, 15:30:52 »
mam pytanie są głośniki sony 16,5 cm i mają one głębokość 45mm i są tez innej firmy maja głębokość 49mm czy takie głośniki wejda do yariski bez konieczności montowania pierscieni . Do jakiej głębokości wejda wiec głośniki taka bym niemusial montowac tych pierscieni. Prosze o informacje, sorki tez że czasami umieszcze post w złym miejscu poprostu zawsze niechce mi sie dlugo siedziec w necie i przegladac zasady wpisywania czegos na forum pozdrowienia dla wszystkich milego dnia
Oko
Toyot Chodzacy
«
Odpowiedź #1 dnia:
16 Sierpnia 2005, 15:41:28 »
pierscienie i tak bedziesz musial jakies zamontowac bo te w ktorych sa orginalne glosniki sa przynitowane. a 49 milimetrow wejda spokojnie. ja mam 56 i nie ma problemow
TomiAyomi
Gość
pierĂÂścienie od corolki
«
Odpowiedź #2 dnia:
19 Sierpnia 2005, 08:26:11 »
Oczywiście, że wejdą ja mam u siębie PHONOCAR średnio niskotonowe 165 i głębokość 50 a pierścienie pasują jak ulał od corolki kosztowały 2 szt 30 zł na necie pasują idealnie ......
zawa
Gość
gĂÂłoĂÂśniki
«
Odpowiedź #3 dnia:
21 Sierpnia 2005, 13:15:35 »
Witam oczywiście ze wejda ja mam glosniki o głebokości 62mm i tez sie zmiescily tylko ze musialem tak jak koledzy pisali dodac pierscienie ja wykonalem je sam z płyty MDF o grubosci 10mm i jest jak ta lala
Pozdrawiam Piotrek
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
Toyota Klub
»
.: GARAŻ :.
»
Yaris
(Moderatorzy: