Autor Wątek: g³o¶niki  (Przeczytany 1879 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

gorgo24

• Gość
g³o¶niki
« dnia: 16 Sierpnia 2005, 15:30:52 »
mam pytanie są głośniki sony 16,5 cm i mają one głębokość 45mm i są tez innej firmy  maja głębokość 49mm czy takie głośniki wejda do yariski bez konieczności montowania pierscieni . Do jakiej głębokości wejda wiec głośniki taka bym niemusial montowac tych pierscieni. Prosze o informacje, sorki tez że czasami umieszcze post w złym miejscu poprostu zawsze niechce mi sie dlugo siedziec w necie i przegladac zasady wpisywania czegos na forum  pozdrowienia dla wszystkich milego dnia  :)

Offline Oko

• Toyot Chodzacy
g³o¶niki
« Odpowiedź #1 dnia: 16 Sierpnia 2005, 15:41:28 »
pierscienie i tak bedziesz musial jakies zamontowac bo te w ktorych sa orginalne glosniki sa przynitowane. a 49 milimetrow wejda spokojnie. ja mam 56 i nie ma problemow

TomiAyomi

• Gość
pier¶cienie od corolki
« Odpowiedź #2 dnia: 19 Sierpnia 2005, 08:26:11 »
Oczywiście, że wejdą ja mam u siębie PHONOCAR średnio niskotonowe 165 i głębokość 50 a pierścienie pasują jak ulał od corolki kosztowały 2 szt 30 zł na necie pasują idealnie ......

zawa

• Gość
g³o¶niki
« Odpowiedź #3 dnia: 21 Sierpnia 2005, 13:15:35 »
Witam oczywiście ze wejda ja mam glosniki o głebokości 62mm i tez sie zmiescily tylko ze musialem tak jak koledzy pisali dodac pierscienie ja wykonalem je sam z płyty MDF o grubosci 10mm i jest jak ta lala
Pozdrawiam Piotrek

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl