Autor Wątek: Aplikacja My Toyota i serwis poza ASO – jak usunąć komunikat o zaległym przegląd  (Przeczytany 479 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Czestek

• Toyot Chodzacy
  • Samochód:: Corolla TS 1.8
Cześć wszystkim!

Mam pytanie do osób, które zrezygnowały z serwisowania Corolli w ASO i robią to samodzielnie lub w niezależnym warsztacie. Czy komuś z Was udało się zmusić aplikację My Toyota do zmiany statusu/usunięcia czerwonego paska o „zaległym przeglądzie”?
Pozdro!

Offline topoll

• Toyot Spamer
Cześć wszystkim!

Mam pytanie do osób, które zrezygnowały z serwisowania Corolli w ASO i robią to samodzielnie lub w niezależnym warsztacie. Czy komuś z Was udało się zmusić aplikację My Toyota do zmiany statusu/usunięcia czerwonego paska o „zaległym przeglądzie”?
Tylko w serwisie. ASO albo niezależnym ponieważ MyToyota jest aplikacją kliencką do serwerów Toyoty.
RAV4 V C+S AWDi Pure White.
Śnieżynka Raffi ;) https://forum.toyotaklub.org.pl/index.php?topic=55311.0

Offline Czestek

• Toyot Chodzacy
"EjAj" twierdzi, ze "na zachodzie", gdzie kolwiek to jest, wlasciciele maja opcje dodawania wlasnych rekordów.

Ktoś testował proszenie ASO o aktulizacj, ze sam zmienial olej i czy moga "zresetowac" licznik w aplikacji?
Pozdro!

Offline topoll

• Toyot Spamer
Najprościej to zapytaj Colina czy się da.
RAV4 V C+S AWDi Pure White.
Śnieżynka Raffi ;) https://forum.toyotaklub.org.pl/index.php?topic=55311.0

Offline Czestek

• Toyot Chodzacy
Najprościej to zapytaj Colina czy się da.

Nie będę mu ekstra głowy zawracać, jak przeczyta i będzie miał czas/ochotę, to sam napisze.
Pozdro!

Offline Colin

• Moderator
  • Toyot Spamer
    • KURO.pl
  • Samochód:: Made in Japan
zmusić aplikację My Toyota do zmiany statusu/usunięcia czerwonego paska o „zaległym przeglądzie”?

= wykonać przegląd w niezależnym/ASO ; po wpisie z wykonania przeglądu na serwerze aplikacja zmieni swój status. Samego resetu aplikacji bez ujęcia tego na serwerze oficjalnie nie ma
黒 KURO 2.0 - Certyfikowany Niezależny Serwis TOYOTA & Lexus / SERMI Certified TOYOTA & Lexus Independent Repairer

Offline Czestek

• Toyot Chodzacy
Wykonałem przegląd w serwisie niezależnym, ale nie mają oprogramowania ASO, więc samo się nic nie zmieni :-(

No nic… tak to już będzie sobie zatem wisieć i o kolejnej wymianie oleju już mi nie przypomni. Trudno.
Pozdro!

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl