Witam wszystkich!!!Posiadam carinkęE 2,0 ben. rok 1994,w ostatnim czasie pojawiły sięstuki przy hamowaniu,sprawdziłem klocki(pomyślałem, że luźna obudowa,ale jest o.key),sprawdziłem tarcze ale wszystko jest w jak najlepszym porządku.Szczęki z tyłu zmieniałem latem b.r. ale sprawdziłem zapobiegawczo i tam jest także o,key. Nawet zmieniłem opony na zimowe bo człowiek myśli wtedy ,że może jakaś opona "siadła"-ale bez zmian!!Nie wiem co robić,mam wrażenie ,że stuki idą z przodu auta,kierownica oraz pedał hamulca wogóle nie drgają!!Dziwna sprawa,te dziwne dzwięki pojawiają sie tylko przy hamowaniu,jakby klocki obcierały nierównomiernie o tarcze,przy ruszaniu,skręcaniu i tp. manewrach nie ma żadnych odgłosów TYLKO PRZY HAMOWANIU. Mam pytanko,czy jakiekolwiek uszkodzone częsci z układu zawieszenia mogą oddawać takie stukania????Około miesiąc temu diagnosta przy przeglądzie mówił, żęwyczuwa delikatne zurzycie sworzni......Czy może mieć to jakiś związek z tym moim problemem???Z góry dziękujęza poradęi pozdrawiam wszystkich!!!!