Autor Wątek: Lusterka zewnętrzne - Ave T22  (Przeczytany 18789 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

olisadebe

• Gość
Odp: Lusterka zewnętrzne - Ave T22
« Odpowiedź #15 dnia: 03 Listopada 2006, 18:59:58 »
Mam pytanko - czy zmieniło sie coś w lusterkach zewnętrznych w czasie liftu w AVE I?
Nie działa mi elektryczna regulacja prawego, bo popękały jakieś tam plastikowe zatrzaski wewnątrz i dodatkowo w trakcie jazdy lusterko (samo szkło) wibruje tak że nic w nim nie widać.
Chciałem więc kupic używkę na allegro, ale nie wiem czy moge zanabyć każde z lat 1998-2002, czy tylko od 2001, bo moja AVE jest z 2002?
A i jeszcze może wiecie, czy można zostawic lakierowana obudowę z mojego a przełożyć tylko cały środek (wtedy mógłbym kupic w obojętnie jakim kolorze)?
Pozdrowionka

sp0rting

• Gość
« Odpowiedź #16 dnia: 03 Listopada 2006, 20:56:28 »
według mojej wiedzy lusterko jako takie sie nie zmieniło :) wiec środeczek będzie pasował.

ayrsen

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: 04 Listopada 2006, 10:37:52 »
olisadebe - lusterka sa dokładnie takie same, więc kupuj z jakiegokolwiek rocznika i składaj elementy jak puzzle - będą pasować... :wink:

olisadebe

• Gość
« Odpowiedź #18 dnia: 05 Listopada 2006, 11:33:13 »
Dzieki Chłopaki.
W tzw. międzyczasie namierzyłem na allegro nowe tzw. zamienniki - elektr. ustawiane i podgrzewane.
Jest tylko kłopot bo sprzedawca napisał, że mogą byc inne zaczepy lakierowanej nakładki i mogę nie móc przełożyc swojej - wtedy trzeba by lakierować tę otrzymana z lusterkiem.
No i jest jeszcze jedno ale - sprzedawca przyznał, że lusterko wygląda tak samo jak oryginał z zewnątrz, ale w środku jest inaczej rozwiązane konstrukcyjnie i przekładka poszczególnych elelmentów wnętrza jest niemożliwa. Swoją droga ciekawe, czy to jakiś wyrób tandeciarski, czy porządny wynalazek (cena atrakcyjna - ok. 250 zł).

Looke

• Gość
« Odpowiedź #19 dnia: 05 Listopada 2006, 14:37:10 »
Temat nawet dobry tylko nie liczy się T22 a T25 ...

Czy ktoś zastanawiał się nad założeniem nowych lustereczek z kierunkami zamiast tych starszych przed liftem T25? Hmmm...jak się im przyglądałem to wydawało mi się, że "te" nowsze są jakby szersze (góra-dół) Podprowadzić pod elektryke z bocznych kierunków i bajer jest :) ale nawet nie chce słyszeć ile takie lustro kosztuje  :wink:

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl