Autor Wątek: camry 2,2 '96 z siedlec, znacie?  (Przeczytany 8241 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

KoniQ

• Gość
camry 2,2 '96 z siedlec, znacie?
« dnia: 17 Listopada 2005, 20:55:51 »
Witam
przymierzam sie do zakupu samochodu
na polu bitwy została Honda Accord i Toyka Camry

znalazłem taką:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C623253

Czy wiecie może coś o niej?

Ew. czy ktokolwiek ma namiary na fajną Camry z gazem do 15k zł do sprzedania?

Pozdrawiam
Łukasz

Offline marcin

• Moderator
  • Toyot Spamer
    • 3vz.pl
« Odpowiedź #1 dnia: 18 Listopada 2005, 00:01:17 »
wygląda całkiem przyjaźnie, ale coś tam będzie miała, no chyba że jakaś super okazja... osobiście nie wierzyłbym w to że tyle ma wymienione... najlepiej weź kogoś kto jeździ Camry i niech obejrzy. no chyba że gość ma rachunki na wymienione części, motor jest suchy i nie stuka i z zawiechą też all ok, to bierz w ciemno i witamy w gronie posiadaczy :)  242kkm? całkiem możliwe, z tym przebiegiem to wydaje mi sięże warto, ale popatrz czy sprzedający nie ma przypadkiem z 25lat i nie chodzi w dresie - chociaż ja od takiego kupiłem i szczerze mówiąc oprócz eksploatacyjnych rzeczy nic nie padło. aha, sprawdź czy biegi przy szybkiej zmianie nie zgrzytają, bo jak tak to będzie Cięto kosztować grubo ponad 1000zł ;) pzdr
3VZ.pl

Offline marcin

• Moderator
  • Toyot Spamer
    • 3vz.pl
Re: camry 2,2 '96 z siedlec, znacie?
« Odpowiedź #2 dnia: 18 Listopada 2005, 00:03:11 »
Cytat: KoniQ
Ew. czy ktokolwiek ma namiary na fajną Camry z gazem do 15k zł do sprzedania?Łukasz
- chyba że chcesz kombi, ale po tym co w nią włożyłem to na pewno nie 15 ;) zresztą kocham ją miłością dozgonną i nie oddam   :aclap
3VZ.pl

Spro-ket

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 18 Listopada 2005, 10:19:24 »
Przecież wpisał że pojazd uszkodzony + stan dobry z dużym plusem   ;)

Cytat: marcinm
i niech obejrzy.

Jak będzie Ci jednak zależało , to mogęskontaktować sięz kumplem spod Siedlec.

grzechuuu

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: 18 Listopada 2005, 14:02:13 »
to nie jest welurowa tapicerka...  to co w niej jest jest najbardziej standardowa tapicerlka jaka była montowana (poznac mozna to po tych paskach poprzecznych..) welurowa była z czysrtego weluru..    aha  i jeszcze nie widziałem zeby Camry miała czarne wnetrze  ;/  dziwne hehe

Offline marcin

• Moderator
  • Toyot Spamer
    • 3vz.pl
« Odpowiedź #5 dnia: 18 Listopada 2005, 14:31:18 »
Cytat: grzechuuu
to nie jest welurowa tapicerka...  to co w niej jest jest najbardziej standardowa tapicerlka jaka była montowana (poznac mozna to po tych paskach poprzecznych..) welurowa była z czysrtego weluru..    aha  i jeszcze nie widziałem zeby Camry miała czarne wnetrze  ;/  dziwne hehe

widzisz, widocznie musisz sięjeszcze dużo porozglądać, zanim napiszesz;)

camry 2.2 ma zupełnie inne fotele niż 3.0, a ta do sprzedania jest 2.2. fotel w 2.2 jest dłuższy niż w 3.0, przez to wypuszczenie pod udem, przez co bardziej podpiera nogę, właśnie poprzeczne paski są jakby wyróżnikiem wyposażenia GL, które było w 2.2 .

V6 ma fotel cały z jednego materiału, 2.2 ma 2 różne, boczki z weluru, a środek też z weluru, tylko w takie paski :)

wnętrze w tamtej nie jest czarne, tylko granatowe, na zdjęciach wyszło ciemniejsze niż w oryginale, jak chcesz to zajrzyj TU i zobacz jaki rzeczywiście jest to kolor. Granatowe/niebieskie wyposażenie było rzadkością w Camry, to przyznaję, nie wiem czy było za dopłatą, czy nie, ale bardzo mało tego sięspotyka, a szkoda bo moim zdaniem te szare plastiki to masakra, no, tylko beżowe może być gorsze :) ( niech siętylko wszyscy posiadacze USA/Kanady  nie obrażą )
3VZ.pl

KoniQ

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: 18 Listopada 2005, 14:48:58 »
Cytat: Spro-ket
Przecież wpisał że pojazd uszkodzony + stan dobry z dużym plusem   ;)

Cytat: marcinm
i niech obejrzy.

Jak będzie Ci jednak zależało , to mogęskontaktować sięz kumplem spod Siedlec.

bylbym baardzo wdzięczny :)

napisał że pojazd uszkodzony, ale lekko przetarty lewy bok ;)

pozdro

Offline marcin

• Moderator
  • Toyot Spamer
    • 3vz.pl
« Odpowiedź #7 dnia: 18 Listopada 2005, 23:17:34 »
hej, dostałem od gościa kupęfotek, podaj mail to Ci podeślę. ogólnie auto ok, cośtam jest z silnikiem krokowym, gość mówi że zrobi, otarcie na prawym boku, okazało sie tylnim nadkolem do roboty, nie wiem jak z przebiegiem, bo skóra na kierownicy jest zakładana jakaś badziewna na starą, która była, więc albo ktoś chciał mieć nową kieręjak będzie sprzedawał, albo stara już jest strasznie wydarta, co oznacza spory przebieg i na pewno nie 250kkm. do tego auto wygląda na stuknięte z przodu, bo maska sterczy, ale to wszystko sam zobaczysz, tylko podaj mail to Ci podeślę, albo skontaktuj sięze mną, to wrzucęna płytkęi będęjutro w krakowie, to Ci dam, bo jest tego ze 20MB pozdrowionka. m
3VZ.pl

KoniQ

• Gość
« Odpowiedź #8 dnia: 18 Listopada 2005, 23:33:21 »
Dzięki wielkie stary!
to chyba odpuszczam

mój mejl: konik[at]chello.pl

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=71897905
ta mi sięjeszcze podoba. moze sie przejade do gościa

Spro-ket

• Gość
« Odpowiedź #9 dnia: 18 Listopada 2005, 23:52:13 »
to chyba odpuszczam

Odwołać kumpla ?  Niech nie zagląda do niej ?

Cytuj (zaznaczone)
moze sie przejade do gościa

przynajmniej bliżej i ładniejsza   ;)

Offline marcin

• Moderator
  • Toyot Spamer
    • 3vz.pl
« Odpowiedź #10 dnia: 19 Listopada 2005, 00:49:10 »
Dzięki wielkie stary!
to chyba odpuszczam
- w każdym razie poważnie przemyślałbym to, zdjęcia masz na mailu 26,4MB

ta mi sięjeszcze podoba. moze sie przejade do gościa
- tego zazdrościłbym Ci w dzień i w nocy, jedynym mankamentem jest to że gość nie podał przebiegu, a może sięokazać że jest kosmiczny:) no i sedan :( ehh... 1994 ameryka - 1MZ-FE, jakby sięokazało że przebieg ok, to bierz w ciemno. tak na boku - jadęjutro w tamte okolice pod wieczór, więc jak chcesz, to sięmelduj...

Cytat: Spro-ket
Odwołać kumpla ? Niech nie zagląda do niej ?
- nie moja sprawa, ale maska sama z siebie nie sterczy do góry, zderzak tak jakoś w dół.... poza tym auto wygląda na niezadbane, w środku jest nie najczyściej, a pod maską to jakby od nowości nikt nie zaglądał. z zewnątrz sprawia wrażenie czystego, ale w środku plamy na siedzeniach i takie tam, no i ta skóra na kierze - wygląda jak... no nie mam porównania. Ale jakby Koniq sięupierał, to niech zajrzy ten twój kumpel, może tylko na zdjęciach autko wygląda tak kiepsko??? oponki sięwymieni, bo są 205/55R16 - trochęmałe jak na Camry, powinny być 215/55R16 żeby licznik nie kłamał.
3VZ.pl

maniek_camry

• Gość
« Odpowiedź #11 dnia: 19 Listopada 2005, 21:30:14 »
Dodam od siebie, że bagażnik z prawej strony też ma jakąś dużą szczelinę- za dużo ale do tego samochodu - poszukaj czegoś innego Teraz camry jest na rynku cała masa i od razu kup 3.0 bo potem będzie Ci ciężko zrozumieć decyzjęo zakupie 2.2 (bez obrazy Maciej :D )

yufuyf

• Gość
« Odpowiedź #12 dnia: 19 Listopada 2005, 23:46:22 »
To napewno, kup 3.0 i na 2.2 nawet nie patrz.

Jak kupisz taki jak tutaj, to będziesz mial silnik 1MZ-FE co oznacza ekonomiczność i dostępność części.

Offline marcin

• Moderator
  • Toyot Spamer
    • 3vz.pl
« Odpowiedź #13 dnia: 20 Listopada 2005, 01:15:36 »
Cytat: maniek_camry
potem będzie Ci ciężko zrozumieć decyzjęo zakupie 2.2 (bez obrazy Maciej :D )
- spoko, najważniejsze że jeździ, nie muszębyć zawsze najszybszy, chociaż mocy brakuje - kombi jest cięższe od sedana jakies ponad 100kg:) a na imięmam Marcin, nie wiem czemu wszyscy mówią maciek ;) pzdr
3VZ.pl

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl