Autor Wątek: Nakładka na wydech  (Przeczytany 13100 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Nikolas

• Gość
Nak³adka na wydech
« Odpowiedź #15 dnia: 27 Września 2004, 23:44:14 »
Samą nakładką nie uzyszkasz żadnego dzwięku! Ewentualnie poprawić efekt dzwiękowy można kupując nakładke ze stali nierdzewnej o srednicy min "90mm", pojechać do tłumikaża, odciąć oryginalną końcówkęu samej nasady tłumika koncowego i przyspawać do tłumika nakładkę(tylko nie tą nakładkęna srubki) , są specjalne nakładki bez mocowan i własnie do przyspawania!
To może poprawić nieznacznie dzwięk, ale nie na tyle abyś to słyszał w aucie :wink:

Pozdrawiam

Bisua

• Gość
Nak³adka na wydech
« Odpowiedź #16 dnia: 28 Września 2004, 08:10:15 »
w moim przypadku chce poprawic tylko wyglad i zastanawiam sie nad powyższą końcówką NFC co o niej sądzicie

Premo

• Gość
Nak³adka na wydech
« Odpowiedź #17 dnia: 28 Września 2004, 20:52:52 »
ja mam minimalnie grubszą niż oryginalny wydech, w sumie wygląda fajnie, nie rzuca sięw oczy zwykła rura brudna, po prostu ładny metalik, nie wiem czy ta na dole nie będize za gruba jak na wycięcie jakie jest w zderzaku, to trzeba przymierzuć poprostu, ie kupować w ciemno

danielo

• Gość
Nak³adka na wydech
« Odpowiedź #18 dnia: 06 Października 2004, 18:56:17 »
ja tez bym chcial poprawic wyglad wstawiajac jakas fajna koncowke tlumika. moze ktos z was ma juz ciekawa koncowke w carinie E i pokaze (foto) jak to sie prezentuje po zamonotowaniu???  :lol:

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl