Autor Wątek: import camry combi z usa  (Przeczytany 8289 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

bele

• Gość
import camry combi z usa
« dnia: 12 Marca 2006, 21:26:48 »
Co myślicie o imporcie camry combi 95-96  z Usa, czy jest to dobry pomysł, jśsli tak to gdzie szukać - strony internetowe, bądź ewentualnie komu zlecić , i czy gra jest warta świeczki, nadmienie, że dobrych combi prawie nie ma w Polsce 1 szt a w Europie nie wiem gdzie szukać poza mobile.de
pozdrawiam i z gory dziekuje za informacje

Offline maniek_ls400

• Toyot Chodzacy
    • Integrator usług telekomunikacyjnych
Odp: import camry combi z usa
« Odpowiedź #1 dnia: 13 Marca 2006, 01:16:45 »
Przesadzasz - są dobre camry i w PL. Niedawno (2 miesiące temu) ktoś sprzedawał 'perełkę' 1995rok, przebieg 136tys km ! udokumentowany Samochód pachniał nowością - jeśli tak można powiedzieć o 10 letnim autku. Co prawda był to sedan.
Co do importu tak starego samochodu - nie opłaca się ! Sam transport to 1-1,5k USDów, dolicz cło i już Ci przejdzie. Szukać, szukać, szukać i się uda - zależy jakie masz ciśnienie. W jednym z ASO w Wawie była 1994 3.0 kombi 220tys (serwisowana tylko u Wiśniewskiego) za smieszne pieniądze - jakieś 10-11 tys..
Bye bye LS430 nastał Niemiec W221 S500 i jest dobrze..

bele

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 13 Marca 2006, 07:56:17 »
W Polsce widziałem dwie, jedna jest na allegro http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C716636 gość ją już sprzedaję od pół roku, jeżeli będzie ją sprzedawał do lipca to ją kupię, bo wygląda jak nowa - ale to ze zdjęć, 2 widziałem na gratce w Warszawie w komisie ale jak byłem w Grudniu w Warszawie to oferta znikła a autko chciałem obejrzeć bo wygląda na wmiare dobrze utrzymane - zdjęcia oczywiscie.

Ja autka wcześniej i  tak nie kupie jak lipiec może czerwiec oferta jest uboga a jeszcze łatwiej znaleźć zloma, chce wierzyć, że camraki które są drogie 20,000 i wiecej są naprawde w  dobrym stanie jak to piszą właściciele i warte swej ceny, bo ja na zakupie zbytnio nie chcę oszczędzać.

grzechuuu

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 14 Marca 2006, 00:03:36 »
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C716636  widze to auto codziennie jak na studia jade. Koles jest z Lubina, auto cały czas stoi przy serwisie Toyoty (koles tam chyba pracuje) i ogladałem ją z bliska i naprawde  super wygląda.. (no felgi by sie przydalo odnowic jedynie.;)

Kuba_Ch

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: 17 Marca 2006, 17:22:45 »
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C716636

Też mi się podoba, choć jej osobiście nie widziałem - ktoś wie może o niej coś więcej? Bo nie ukrywam, że ostrzę sobie zęby na Camry kombi (chyba że zdecyduje się na Subaru)

Offline maniek_ls400

• Toyot Chodzacy
    • Integrator usług telekomunikacyjnych
« Odpowiedź #5 dnia: 17 Marca 2006, 18:11:06 »
Niebrzydka, ale cenę ma ostro wywindowaną jak za ten rocznik :-( Swoją (94, LPG na wtrysku, faktyczne 224kkm, serwis w ASO) sprzedałem za 17tys w listopadzie '05.
Bye bye LS430 nastał Niemiec W221 S500 i jest dobrze..

grzechuuu

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: 18 Marca 2006, 00:51:03 »
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C716636

jak już wspomniałem, widze ją codziennie. stoi od 8 rano do 15 codziennnie na parkingu dealera Toyoty w Lubinie. naprawde zadabna. gadałem kiedys z kumplem co pracuje w tym serwisie. mówi ze ten koles zmieniał czesci tylko na oryginalne Toyoty... i według niego naprawde jest zadbana (sam wymieniał czesci przy niej).... 

Kuba_Ch

• Gość
« Odpowiedź #8 dnia: 20 Marca 2006, 15:29:04 »
Tą ostatnią (bordowa Camry 95, z Warszawy) będę oglądać w czwartek. Może ktoś zna tą maszynkę i wie o niej coś więcej?

btw - ile taka Camry może spalić (w mieście i na trasie) - ktoś ma jakieś doświadczenia?

Offline marcin

• Moderator
  • Toyot Spamer
    • 3vz.pl
« Odpowiedź #9 dnia: 20 Marca 2006, 20:25:07 »
btw - ile taka Camry może spalić (w mieście i na trasie) - ktoś ma jakieś doświadczenia?

trzy sprawy :
1) Towarzysz Search Twoim przyjacielem
2) ja też, więc patrz tu : http://www.tkp.org.pl/index.php/topic,3873.0.html
3) to jest ciekawy wątek - znajdziesz w nim zarówno palące 8/100 V6 :o :o :o, jak i palące 17/100 2.2  ;D wszystko kwestia ciężkości prawego buta  ;D ;D ;D

pozdrowionka
m
3VZ.pl

GayaCamry

• Gość
« Odpowiedź #10 dnia: 22 Marca 2006, 18:45:56 »
W Warszawie na Ursynowie przy ulicy KEN stoi bardzo często taka Camry Combi. Jest złota i śliczna. Subaru do niej jak słoń do mrówki. Sama na taką choruję. Po prostu jest śliczna.

Offline marcin

• Moderator
  • Toyot Spamer
    • 3vz.pl
« Odpowiedź #11 dnia: 22 Marca 2006, 19:27:25 »
Jest złota i śliczna. Subaru do niej jak słoń do mrówki.

złota i śliczna? to się wyklucza chyba?? :D

co do subaru się zgodzę, chyba, że mówimy o nowym legacy... ale albo ładne, albo pojemne... ( za wyjątkiem V10, która to razem łączy )
3VZ.pl

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl