Toyota Klub
o Toyotach wiemy prawie wszystko
Aktualności:
Strona główna
Pomoc
Szukaj
Zaloguj się
»
.: GARAŻ :.
»
Starlet
»
Wątek:
czy pompa działa????
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
Autor
Wątek: czy pompa działa???? (Przeczytany 3677 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
bracik
Gość
czy pompa działa????
«
dnia:
29-10-2004, 21:23:37 »
yo! yo ! sluchajcie.... kto z was jest w posiadaniu Gwiazdeczki na wielopunktowym wtrysku EFI ?????? czy po przekreceniu kluczyka w stacyjce slychac jak pracuje pompa paliwa????????????????? czy moze ma ona dzialac dopiero w czasie krecenia rozrusznikiem ??? elektryk twierdzi ze tak ma byc ....ale jakos nie mam do niego zaufania ......???????
«
Ostatnia zmiana: 21-08-2009, 09:45:12 wysłana przez Janmor
»
bracik
Gość
czy pompa dziaĂÂła????
«
Odpowiedź #1 dnia:
31-10-2004, 18:52:12 »
qde pisze juz kolejnego posta i zaden z was nie chce mi odpowiedziec na moje pytanie......... czy to naprawde takie trudne a moze ja czegos tu nie rozumiem???? :modlitwa
Kohoshi
Gość
czy pompa dziaĂÂła????
«
Odpowiedź #2 dnia:
31-10-2004, 22:48:56 »
Spoko, spoko, bez nerw, przez dwa dni do auta nie wsiadałem to Ci nie odpowiem, a normalnie jakoś nie zwracam na to uwagi i umyka mi to po prostu, posłucham to powiem
serwisSJ
Gość
czy pompa dziaĂÂła????
«
Odpowiedź #3 dnia:
02-11-2004, 14:57:32 »
Gosciu, napisz chociaz jaka masz ta starlet (typ, model, silnik) to wtedy otrzymasz odpowiedz, bo narazie to Twoje pytanie brzmi w stylu... czy toyoty mają ABS?
bracik
Gość
czy pompa dziaĂÂła????
«
Odpowiedź #4 dnia:
04-11-2004, 12:17:24 »
1.3 12V EFI bylo wczesniej teraz jest tam 4EFE z kolektorem ssacym z rur stalowych (orginalnym) pod maska ..... starleta z 1993 roku na wtrysku EFI
mandes
Toyot Pełzający
«
Odpowiedź #5 dnia:
04-11-2004, 12:32:17 »
Jeżeli jest 4EFE pod maską, to żadnego "syczenia" po przekręceniu kluczyka nie słychać. Prawdopodobnie , pompa działa w momencie kręcenia rozrusznika...
serwisSJ
Gość
czy pompa dziaĂÂła????
«
Odpowiedź #6 dnia:
16-11-2004, 08:45:44 »
No to w 4E-FE powinna pompa zadziałac kilka sekund na zapłonie.
bracik
Gość
czy pompa dziaĂÂła????
«
Odpowiedź #7 dnia:
22-11-2004, 16:37:09 »
spoko rzeczywiscie dziala w trakcie krecenia rozrusznikiem....i nawet mi odpalila .....no to teraz tylko zostalo dorobic kolektor z nierdzewki i reszte ukladu i mozna smigac....temat zamkniety
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
Toyota Klub
»
.: GARAŻ :.
»
Starlet
»
Wątek: