Częsci samochodowe w iParts.pl

Autor Wątek: Linkowanie  (Przeczytany 11626 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline apq

  • Toyot Leżący
  • *
  • Wiadomości: 60
Linkowanie
« dnia: 16-07-2019, 09:28:04 »
Hej,

Rzadko korzystam z zakładek w przeglądarce, bardziej preferuje wyszukiwarkę "wujka", więc do rzeczy...
Wpisuję frazę w wyszukiwarkę https://www.google.com/search?q=verso+forum&oq=verso+forum&aqs=chrome..69i57j69i60j0l4.2584j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 i zgodnie z moim wyborem przez pierwszy link wchodzę na Forum (u mnie już na pierwszym miejscu).
Po wejściu po ok. 1-2s. z automatu zostaję przekierowany na zupełnie inną stronę, taką którą mój antivir od razu blokuje! (nawet nie próbuję przytoczyć jakiej;) )
Sytuacja dzieje się nie zawsze - może w ok. 80% przypadkach wejść. Próbowałem innych przeglądarek i odpalać na innym komputerze - bez zmian.
Coś się podlinkowało pod Forum czy mam oba kompy zainfekowane?

Pozdr.

janmor

  • Gość
Odp: Linkowanie
« Odpowiedź #1 dnia: 16-07-2019, 20:32:56 »
Hej,

Rzadko korzystam z zakładek w przeglądarce, bardziej preferuje wyszukiwarkę "wujka", więc do rzeczy...
Wpisuję frazę w wyszukiwarkę https://www.google.com/search?q=verso+forum&oq=verso+forum&aqs=chrome..69i57j69i60j0l4.2584j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 i zgodnie z moim wyborem przez pierwszy link wchodzę na Forum (u mnie już na pierwszym miejscu).
Po wejściu po ok. 1-2s. z automatu zostaję przekierowany na zupełnie inną stronę, taką którą mój antivir od razu blokuje! (nawet nie próbuję przytoczyć jakiej;) )
Sytuacja dzieje się nie zawsze - może w ok. 80% przypadkach wejść. Próbowałem innych przeglądarek i odpalać na innym komputerze - bez zmian.
Coś się podlinkowało pod Forum czy mam oba kompy zainfekowane?

Pozdr.

tak robal linkuje nasz adres