Autor Wątek: Audio w moim BAGAZNIKU  (Przeczytany 11005 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Misiak-007

• Gość
Odp: Audio w moim BAGAZNIKU
« Odpowiedź #15 dnia: 01 Kwietnia 2006, 11:49:13 »
W tej AVENSIS Fajna zabudowa dzieki Red Point za pomysl napewno skorzystam. A co do twojego Yarisa poprzedniego to troche za maly bagaznik ale dla chcacego nic trudnego. Jak dla mnie to zmienil bym kolor wykladziny obitej bagaznik zeby byl bardziej zwyszy i przyciagal oko.
Pozdrawiam ;)

Offline Red_Point

• Toyot Spamer
    • www.RedPoint.ilto.pl > ZAPRASZAM > Yaris, Yaris FL, Avensis ...
« Odpowiedź #16 dnia: 01 Kwietnia 2006, 12:24:25 »
to nei ma przyciagac oka.... to ma normalnie wygladac - dyskretnie i elegancko....

co do wielkosci baganika to obecnie bedize tam najprawdopodobniej 2x30 i wzmacniacz - ktoryma ponad 60 cm!;)

PS
Misiak-007 jak piszesz post i o czyms zapomnisz to nie pisz kolejnego pod nim, tylko uzywaj opcji 'Modyfikuj'......

pzdr
Niech prąd bedzie z Wami !!!

" ... objazd miasta na 18"stkach. Nie przestać! Wrócić na 20"stkach ... " Tede

dimas

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: 01 Kwietnia 2006, 12:45:28 »
Topek 2000 dzięki za posty w tym wątku! ;)
Dawno się tak nie uśmiałem :D
Co do meritum sprawy - jestem z Tobą!
Pozdrawiam

tamigo

• Gość
« Odpowiedź #18 dnia: 01 Kwietnia 2006, 13:54:03 »
co do audio w twoim bagażniku to niestety musze się zgodzić że wygląda strasznie lujowato.
Chyba powinienneś zmienić samochód na jakąś calibrę albo golfa 3. Będzie lepiej pasował do twojej muzyki......i podświetlenia.......  a także wykładziny z ryflowanej blachy będą się lepiej komponowały.
pozdrawiam

Misiak-007

• Gość
« Odpowiedź #19 dnia: 01 Kwietnia 2006, 17:57:01 »
Topek Jestes Bardzo Smieszny. Naprawde i nie bede sie bardziej rozpisywal bo to nie ma sensu skoro jestes taki obeznany w swiecie CAR AUDIO. A pozatym nie ocenia sie ludzi ktorych nie znasz. TO tak tylko na przyszlosc.

topek2000

• Gość
« Odpowiedź #20 dnia: 01 Kwietnia 2006, 20:29:35 »
1. Topek Jestes Bardzo Smieszny.

2. Naprawde i nie bede sie bardziej rozpisywal bo to nie ma sensu

3. skoro jestes taki obeznany w swiecie CAR AUDIO.

4. A pozatym nie ocenia sie ludzi ktorych nie znasz. TO tak tylko na przyszlosc.

Ad1
Staram sie

Ad2
Tez tak uwazam. Nie pisz juz bo sie pograzasz.

Ad3
Moja wiedza na temat car audio nijak sie ma do niebieskich, antybakteryjnych swietlowek. My tu o gustach ciagle, przeciez? :]

Ad4
Ocenam glownie Twoje biedne auto. Tak Cie pisza jak cie czytaja. Sam podajesz informacje/fotki na podstawie ktorych  reaguje ja i inni forumowicze.

Misiak-007

• Gość
« Odpowiedź #21 dnia: 01 Kwietnia 2006, 20:52:58 »
Skoro oceniasz moje biedne auto to czemu wypowiadasz sie na moj temat i jak to ja jestm skoro mnie nie znasz. (Nie oceniaj ludzi po pogladach).
Moze akurat mam taki gust i lubie jak sie wszystko blyszczy. Ale nie chodze na ustawki i nie nosze dresikow.
Ale widac ciebie to bawi. Bo ty nie krytykuje tylko sie wysmiewasz.

Artoone

• Gość
« Odpowiedź #22 dnia: 01 Kwietnia 2006, 21:25:56 »
Powiem szerze że  to przez takich ludzi jak topek2000 ,dines i tamigo  FORA podupadają, bo zamiast coś sensownego napisać, to po prostu bijecie pianę na forum a z waszych postów oprócz naśmiewania się nic nie wynika.
Wykazujecie się  złośliwością  i szufladkujecie obcego człowieka, nie napisaliście nic ciekawago, wasze wypowiedzi po prostu zaśmiecają tylko forum i niczego nie wnoszą.
Krytykować...proszę ale konstruktywnie, a nie wyzywanie kogoś od wieśniaków i dresiarzy.

Szkoda czasu na czytanie waszych postów...

Misiak-007

• Gość
« Odpowiedź #23 dnia: 01 Kwietnia 2006, 21:36:34 »
Chociaz Jeden Madry NA Tym Forum. DZieki Artoone za Wsparcie.
Pozdrawiam Łukasz :-\

topek2000

• Gość
« Odpowiedź #24 dnia: 01 Kwietnia 2006, 23:20:14 »
Powiem szerze że  to przez takich ludzi jak topek2000 ,dines i tamigo  FORA podupadają, bo zamiast coś sensownego napisać, to po prostu bijecie pianę na forum a z waszych postów oprócz naśmiewania się nic nie wynika.
Wykazujecie się  złośliwością  i szufladkujecie obcego człowieka, nie napisaliście nic ciekawago, wasze wypowiedzi po prostu zaśmiecają tylko forum i niczego nie wnoszą.
Krytykować...proszę ale konstruktywnie, a nie wyzywanie kogoś od wieśniaków i dresiarzy.

Szkoda czasu na czytanie waszych postów...
A co mialem napisac, ze ekstra wyglada? Zadal pytanie, zobaczylem ta choinke i musialem zareagowac.
Napislaem co ma zrobic: zostawic suba a reszte wywalic.
Topic jest z tych o gustach, wiec w sumie niepotrzebny.
A czy on jest obcy, czy moim sasiadem, nie ma najmniejszego znaczenia. Pisze na podstawie udzielonych/pokazanych informacji.
Co mielismy ciekawego napisac na dictum pt: "zrobilem dresiarska (migajaca!!!!) avensis, biedna avensis"
Nasze posty wnosza mozliwosc przebudzenia kolegi Drei-Streifen.
Konstruktywnie krytykowac mozna cos co rokuje nadzieje na poprawe. W przypadku tej biednej avensis mozna tylko grubo pojechac, co tez uczynilem proponujac wyrzucenie wszystkiego, a pozostawienie tylko suba.

Mam wrazenie, ze udowadniam moja "niewielbladowatosc"

topek -> jak zawsze pozdrawiajacy

Misiak-007

• Gość
« Odpowiedź #25 dnia: 01 Kwietnia 2006, 23:38:32 »
Dla mnie to ty poprostu chcesz sie tylko popisac prze kolesiami z forum a Artoone ma racje wiec lepiej pokaz co ty masz cwaniaczku w kufsze.
A pozatym to tym samochodem jezdzi narazie moja mam i nie musis wcale sluchac techno a tez podoba jej sie dzwiek jaki leci z nowych glosnikow i suba. A czasami nawet zaprasza kolezanki i chwali sie co zrobilem. Wiec krotko Wypchaj sie koles i lec na drzewo banany prostowac jesli masz jeszcze cos ciekawego do powiedzenia to napisz tylko zeby to bylo sensowne a nie lanie bezsensownej wody kochasiu. 8)

Offline Red_Point

• Toyot Spamer
« Odpowiedź #26 dnia: 02 Kwietnia 2006, 10:29:49 »
czy jest tu jakis Mod?

Panowie - jak macie zamia i ochote troche sie jeszcze poobrzucac tym i owym to proponuje uzywac opcji PW.........

pzdr

Offline Red_Point

• Toyot Spamer
« Odpowiedź #27 dnia: 02 Kwietnia 2006, 12:22:22 »
topek2000 jest na forum od baaardzo nei dawna......

1 jak o czyms zapomnisz to uzywaj opcji edytuj/modyfikuj, a nie pisz kolejnego posta jeden pod drugim......

po za tym skrytykowales i ok - ale teraz szukasz tu juz tylko burdy i nic po za ty.......

to moj ostatni post w tym topicu, bo rozmowa jest na poziomie 3 kl podstawowki.....

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl