Hmmmmm....
dziekuje za wszytskie informacje. Nie wiedzialem z tyle informacji mozna wysnuc bo kilku malych zdjatkach z netu

Auta ostatecznie nie kupilem i nwet nie ogladalem. Zadzwonilem do goscia i zaczalem go wypytywac o bzszkodowac. I tu sie pojawily klopoty z zasiegiem - nie u mnie

Ostatecznie gosc przyznal sie ze "cos tam z przodu" bylo robione. No to ja mu na to, ze tyl podpada. I wtedy jakos tam wymigal sie od dalszej dyskusji na ten temat.
Ostatecznie i tak sie okazalo ze dni i godziny ktoremi pasuja, nie pasuja jemu, weic sprawa sie "rypla".
Ale mam jeszcze kilka uwag co to wczesniejszych wypowiedzi:
Bylem w posiadaniu takiej samej, sam ja zagazowalem, ale przejechalem nia tylko 17 tys. na gazie. Nie wiem jak te silniki wytrzymuja po nastepnych kilometrach.Czyżby to wskazywalo ze te silniki nie lubia gazu? Bo przyznam się, że obecnie mam poldka, ktorym sam przejechalem na gazie prawie 50 tys. a silnik chodzi ciagle elegancko i konca nie widac...
Nagadaliśmy tiggerowi Niezdecydowany teraz kupi pancerwagena No cóż... nie nagadaliśmy tylko bardzo pomogliśmy

Nie kupil podejrzanego egzemplarza...
Ale co do pancerwagena to ogladalem dzis astre... hmmm.. wszytko sie może jeszcze zdarzyć
Pozdrawiam grupowiczów, dzieki za wszelkie wskazówki, i mam nadzieje ze w koncu uda mi sie nabyc auto jedynie slusznej firmy

Pozdrowka
Tomek