Autor Wątek: UKLAD WYDECHOWY YARIS  (Przeczytany 7932 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

FOKA

• Gość
UKLAD WYDECHOWY YARIS
« dnia: 08 Września 2004, 18:45:14 »
WITAM!
MAM TAKA SPRAWE. CHCIALBYM ZALOZYC JAKIS PORZADNY WYDECH.ZASTANAWIAM SIE NAD SEBRINGIEM I SUPERSPRINTEM.KTORY DA MI WIEKSZ MOC I NIE EBDZIE ZBYT GLOSNY WEWNATRZ?
PO WYMIANIE TLUMIKA CHCE ZROBIC CALY UKLAD WYDECHOWY.CZY OPLACA SIE WYCIAC KATALIZATOR?
CZEKAM NA JAKIES RADY ITP W SPARWIE WYDECHU W YARIS 1.0
POZDRAWIAM

wwtcka

• Gość
UKLAD WYDECHOWY YARIS
« Odpowiedź #1 dnia: 08 Września 2004, 22:03:07 »
co do katalizatora to w przypadku gdy masz odpowiednie finanse polecam włożenie sportowego,
jeżeli chcesz kupić cały układ wydechowy do Yarisa i będzie on dedykowany tylko i wyłącznie do tego modelu to problem kata będziesz miał z głowy jednak obawiam sięże układ taki będzie bardzo głośny, a sprawdzałeś może ofertępolskiego El-teca?

FOKA

• Gość
UKLAD WYDECHOWY YARIS
« Odpowiedź #2 dnia: 08 Września 2004, 22:25:37 »
niestety nie patrzylem ich oferty. a dobrze robia wydechy?

wwtcka

• Gość
UKLAD WYDECHOWY YARIS
« Odpowiedź #3 dnia: 08 Września 2004, 22:34:05 »
z tego co sięorientujęto są chyba najlepsi z polskich producentów

FOKA

• Gość
UKLAD WYDECHOWY YARIS
« Odpowiedź #4 dnia: 08 Września 2004, 22:51:26 »
no ale pewnie taki SuperSprint jest sporo lepszy.Ja chcialbym taki tlumik ktory dalby mi troche mocy i byl w miare cichy.
Ile kosztuja tlumiki El-teca?

wwtcka

• Gość
UKLAD WYDECHOWY YARIS
« Odpowiedź #5 dnia: 08 Września 2004, 22:56:21 »
bodajże cena oscyluje w granicach 700-1000 zł, z tym że nie wiem czy dużo da Ci sam tłumik końcowy, przemyśl wogóle czy opłaca sie wydać np. 2000 zł na sebringa w zamian za 2KM? może pomyśl o nitro do wózka jak chcesz mieć drastyczny przyrost mocy, jest teraz jakaś ciekawa instalacja mokra NX-a za 2500 zł  :)

FOKA

• Gość
UKLAD WYDECHOWY YARIS
« Odpowiedź #6 dnia: 08 Września 2004, 22:59:56 »
juz slyszalem jak koles zalozyl nitro do SC i dysze 75KM i odpalil nitro to mu silnik wywalilo :-) a propos sebringa to kosztuje 1100zl, SuperSprint i Remus 1300zl. Jak juz kupilbym taki tlumik to od razu zrobilbym reszte wydechu.koszt okolo 500zl.Mysle ze daloby pare koni.Ew moze znajomy zrobi mi caly wydech.mysle ze wtedy wyjdzie max 900zl.Robil wydech dla mojego kumpla do VR6 i wzial 900zl. wiec mysle ze dio yarisa nie bedzie drozszy:-)w VR^ ten caly wydech dal mu okolo 8KM

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl