Autor Wątek: Białe tarcze zegarów  (Przeczytany 2370 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

heveliuss

• Gość
Białe tarcze zegarów
« dnia: 09 Maja 2006, 18:43:16 »
Witam, czy może ktoś z Was próbował wymieniac oryginalne tarcze zegarów na białe (dostępne np. na allegro). Chodzi mi o to jak to wygląda i funkcjonuje po założeniu bo zastanawiam się nad zakupem takowych dodatków. Pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: 09 Maja 2006, 18:54:20 wysłana przez heveliuss »

Madzia83

• Gość
Odp: Białe tarcze zegarów
« Odpowiedź #1 dnia: 10 Maja 2006, 08:26:39 »
Jeśli sa dobrze rozrysowane to uważam że powinny być OK. Zmieniam zegary na te z obrotmierzem i jeśli podejdą to chcę właśnie kupić tarcze z Allergo (ale nie białe tylko czarne) i chyba wiem jakiego allergowicza masz  na myśli ;)

[Kuba]

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 10 Maja 2006, 11:18:30 »
Witam, czy może ktoś z Was próbował wymieniac oryginalne tarcze zegarów na białe (dostępne np. na allegro). Chodzi mi o to jak to wygląda i funkcjonuje po założeniu bo zastanawiam się nad zakupem takowych dodatków.
Ladnie wyglada z czerownym podswietleniam.
No i bedzie troche zabawy z ustawieniem wskazowek zegarow, zwlaszcza w obrotomierzu :)

heveliuss

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 10 Maja 2006, 15:16:21 »
Witam
Chodzi o allegrowicza tacho_pro. jesli bym juz kupowal to od niego, poniewaz moge odebrac osobiscie. O co chodzi z tymi wskazówkami, rozumiem ze pewnie trzeba je sciagnac, a to taki wielki problem sciagnac i zalozyc???. pozdro

Madzia83

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: 10 Maja 2006, 20:56:19 »
Ja też od niego prawdopodobnie bym kupowała bo obrotomierz działa. Ogólnie faktycznie chodzi o to aby nie było przekłamań na zegarach. Nie wiem jak jest w E11 ale ja się boję żeby po zdjęciu wskazówe na powrót umieścić je w odpowiedniej wysokości zeby dobrze wskazywały.

Toyo69

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: 13 Maja 2006, 23:55:06 »
poszukaj na Carinie tam powinno być coś na temat zegarów i dokladny opis  :)

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl