Autor Wątek: Odp:Wydzielony z PRZYPOMNINIE DLA NOWO ZAREJESTROWANYCH!  (Przeczytany 1120 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Szałek

• Gość
Siemanko!!
Jestem szcześliwym posiadaczem Toyotki Corolli E10 :D Hmmm I LOVE THIS CAR!! i w zwiazku z tym kilka pytań.... pierwsza sprawa , chciałem założyć rozpórke na kielichy z przodu ( słyszałem ze to znacznie poprawia sztywność zawieszenia..), chce takze założyc aluski i takie mały problemik sie pojawia - założyć 15' i oponki 195/50/15 czy tez założyc zz profilem 55 czy też 60???  czy moze mi ktos poradzic doradzić??? a i chciałem w najbliższym czasie zmienić wydech - zeby troszke pobuczał i jaki bedzie najlepiej pasował?? chdzi mi o fizrme - Ulter, KM , Mugen Remus.... itp. pozdrawaim serdecznie

« Ostatnia zmiana: 31 Maja 2006, 13:52:04 wysłana przez Toyo69 »

Pigletto

• Gość
Odp:Wydzielony z PRZYPOMNINIE DLA NOWO ZAREJESTROWANYCH!
« Odpowiedź #1 dnia: 01 Czerwca 2006, 20:17:59 »
Siemanko!!
chce takze założyc aluski i takie mały problemik sie pojawia - założyć 15' i oponki 195/50/15 czy tez założyc zz profilem 55 czy też 60???  czy moze mi ktos poradzic doradzić???
Załóż te które są najbardziej zbliżone (zamiennik) do oryginalnego rozmiaru, inaczej możesz mieć przekłamania m.in. na prędkościomierzu. Popatrz na opony.com.pl czy inne strony oponiarskie tam są kalkulatory do tego. Poza tym o felgach bylo zdaje sie kilka tematów. Poszukaj na forum. Moze sie cos znajdzie.

heveliuss

• Gość
Odp:Wydzielony z PRZYPOMNINIE DLA NOWO ZAREJESTROWANYCH!
« Odpowiedź #2 dnia: 09 Czerwca 2006, 00:38:37 »
Może warto odwiedzić stronke http://www.opony-sportowe.pl/?d=faq

Pozdrawiam brrrrrrrruummmmmmm. :)

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl