Autor Wątek: Czy można kupic tuleje wachacza  (Przeczytany 6803 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

raptus

• Gość
Czy można kupic tuleje wachacza
« dnia: 01 Czerwca 2006, 20:30:07 »
Chodzi o tylny wachacz do camry tulejki mam wybite i ASO tylko caly wachacz cena SZOOK!! czy ktos wie gdzie mozna zdobyc takie tuleje?? :(

przemo.

• Gość
Odp: Czy można kupic tuleje wachacza
« Odpowiedź #1 dnia: 01 Czerwca 2006, 20:46:13 »
Witam,

nie wiem o którą Ci chodzi, ale masz link do gościa z allegro. Tutaj znajdziesz. :)

http://moto.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=518817

Offline marcin

• Moderator
  • Toyot Spamer
    • 3vz.pl
« Odpowiedź #2 dnia: 01 Czerwca 2006, 21:17:35 »
warto kupić cały drążek używkę - też są na allegro - ok 150zł/szt, kupiłem sobie od razu 2 i śpię spokojnie :D

swoją drogą zainwestowałbym w ASO ( jakby mi oddali stypendium ) - skoro wytrzymał tyle lat, to pytanie czy nie warto kupić na tyle samo lat następnego...

pzdr
3VZ.pl

raptus

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 01 Czerwca 2006, 21:24:35 »
W aso to nie bardzo bo to kupa kasy a auto juz leciwe i nie jest warte takich wydatkow zwlaszcza ze za niedlugo moga sie pojawic nastepne wydatki,ma teraz pare groszy i chce troche wsadzic w autko musze wymienic tylna piaste linka do recznego te nieszczesne tuleje i pare innych drobiazgow zeby miec spokuj przez jakis czas ,musze podjechac na szarpaki sprawdzic stan amorkow jak beda kiepskie to tez wymienie.Wielkie dzieki Przemo za linka ja jakos nie bardzo potrafie cos w necie znalesc,jotro zamawiam.Jeszcze tylko mam jedno pytanie,czy ty masz zalozonego blosa do gazu??
« Ostatnia zmiana: 01 Czerwca 2006, 22:14:07 wysłana przez raptus »

przemo.

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: 01 Czerwca 2006, 22:47:00 »
nie ma sprawy. :)

a Blosa nie mam, tez sie nad tym zastanawiałem :) czytałem trochę i myślę że jest to dobra alternatywa sekwencyjnego wtrysku.

raptus

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: 01 Czerwca 2006, 23:15:56 »
Ja juz sie zdecydowalem tylko mysle czy bedzie wyrazna roznica(szczegolnie na paliwie) bo na gazie to bede szczesliwy ja sie bedzie plynnie wkrecal na wysokie obroty,w przyszlym tygodniu bede sie umawial w czakramie w Tarnowie juz gadalem z gosciem  ale tylko tak wstepnie.

Offline marcin

• Moderator
  • Toyot Spamer
    • 3vz.pl
« Odpowiedź #6 dnia: 02 Czerwca 2006, 07:12:50 »
w przyszlym tygodniu bede sie umawial w czakramie w Tarnowie juz gadalem z gosciem  ale tylko tak wstepnie.

tylko uważaj żeby Ci kluczy nie zgubili, a potem nie wmawiali że sobie sam zgubiłeś :d
3VZ.pl

Offline Daro78

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #7 dnia: 02 Czerwca 2006, 10:23:56 »
Co do tych tulei wachacza to kupywalem u nas w skelpie tuleje tylko tego wzdloz co idzie nie poprzecznego angielskie jakies nawet nie chinskie po 14 zl za sztukie zalozylem i super jest. koles z jakiegos katalogu wyszukal i mi zalatwil.

Lwiecz01

• Gość
« Odpowiedź #8 dnia: 02 Czerwca 2006, 10:38:26 »
ale kombinujecie chłopaki :)

marcinm -> już jedne używane ma w samochodzie, po co mu 2-gie i to po 150 zł/sztukę ? :)

W każdym Japan Cars są do każdego japońskiego wehikułu. Pierwszy lepszy mechanik wybija toto z wahacza na prasie, a potem wprasowywuje nową na miejsce. Nawet jak będzie co rok to musiał zrobić, to grosze w stosunku do ceny całego wahacza w ASO. Nie wiem po ile są do Camry, ale chyba droższe niż do Lexusa LS400, a do Lexa są po 850 zł/sztuka...

Offline maniek_ls400

• Toyot Chodzacy
    • Integrator usług telekomunikacyjnych
« Odpowiedź #9 dnia: 02 Czerwca 2006, 11:25:18 »
Zapiszcie sobie wreszcie ten link w bookmarkach:
http://ted.pl/
Bye bye LS430 nastał Niemiec W221 S500 i jest dobrze..

Offline sienio

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #10 dnia: 02 Czerwca 2006, 22:24:19 »
JC do Lexusa. Super.

Offline maniek_ls400

• Toyot Chodzacy
    • Integrator usług telekomunikacyjnych
« Odpowiedź #11 dnia: 03 Czerwca 2006, 10:11:13 »
a gdzie to przeczytałeś super ?
Bye bye LS430 nastał Niemiec W221 S500 i jest dobrze..

raptus

• Gość
« Odpowiedź #12 dnia: 03 Czerwca 2006, 17:52:58 »
Dzieki maniek ty jestes jak zdrowie ;D zamowilem ale tylko dwie bo reszta jest ok a pozatym zamowilem wklady  do poduszki silnika tej u gory (kość)  bo maja,a tez mozna wyprasowac ;D w poniedzialek bedzie wyslane.

Lwiecz01

• Gość
« Odpowiedź #13 dnia: 03 Czerwca 2006, 21:04:53 »
Sienio - > dołączę się do pytania Mańka - czy masz jakieś obiekcje do części z JC ?
Kolejny stereotyp w stylu że Lexusem jeżdżą prezesi w garniturach i z kierowcą ?  ;D

rmoteka

• Gość
« Odpowiedź #14 dnia: 03 Czerwca 2006, 22:33:55 »
Maniek, jak kiedyś wróci (a wszystko na to zapowiada) monarchia u nas. To chciałbym żebyś został Królem. ;)

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl