Autor Wątek: Czy można kupic tuleje wachacza  (Przeczytany 6942 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

przemo.

• Gość
Odp: Czy można kupic tuleje wachacza
« Odpowiedź #15 dnia: 05 Czerwca 2006, 00:28:58 »
Lwiecz01 to przecież maniek jechał po tych częściach jak nie wiem co. A teraz piszecie że to dobre, super fajne cześci. :) Chłopaki trochę brak konsekwencji...albo się myle.
Sam ich niektórych używam np. tarcze tył w sumie ok, ale i tak myśle że orginał to orginał. One są prawie TOYOTA/LEXUS, ale prawie robi dużą róznce.  ;D

Offline maniek_ls400

• Toyot Chodzacy
    • Integrator usług telekomunikacyjnych
« Odpowiedź #16 dnia: 05 Czerwca 2006, 12:58:14 »
Przemo ostro się mylisz !! Gdzie ja napisałem że JC ma dobre części ???? Nic od nich nie jest dobre - tylko tanie. Jedno co tam kupowałem z tzw oszczędności to łączniki drążków stabilizatora bo kosztowały 6 razy mniej (45zeta) ale wywalało je na dziurach w DC w ciągu 3 miechów :-(
Bye bye LS430 nastał Niemiec W221 S500 i jest dobrze..

przemo.

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: 05 Czerwca 2006, 18:05:56 »
no właśnie nigdy nie mówiłes że są super. ja napisałem, że jechłes po nich jak nie wiem co.  ;D a Lwiecz01 pyta się czy ma ktoś jakieś obiekcje co do JC i że dołącza sie do twojego pytania??  :D
 pozdr.

ps.
chyba kazdy wie jak jest :)

Lwiecz01

• Gość
« Odpowiedź #18 dnia: 06 Czerwca 2006, 11:07:39 »
No bo pytam o obiekcje z tego względu, że lepiej mieć alternatywę, niż jej nie mieć :)
Właśnie dzwoniłem do JC i tulei do Lexa np. nie robią...

Zdecydowanie wolę wydać 136 zł na wszystkie tuleje na jedną stronę na 12 miesięcy (tyle kosztuje komplet w www.ted.pl i na tyle dają gwarancję) niż 2400 zł w ASO (są 4 wahacze na koło z tyłu) na wszystkie wachacze tylne na jedną stronę na 1,5 roku :)
« Ostatnia zmiana: 06 Czerwca 2006, 11:32:45 wysłana przez Lwiecz01 »

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl