Autor Wątek: Kaseta adapter  (Przeczytany 4645 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

czamat

• Gość
Kaseta adapter
« dnia: 04 Czerwca 2006, 15:12:13 »
Nie oplaca mi sie montowac jakiegos sprzetu w yarisie ale czasem chcialbym posłuchac muzy z mp3 a ze mam zwykle radio to kupiłem sobie kasete adapter ale mam z nia problem bo ciagle mi jak tak jakby przewijało i przez to przerywa muzyke. Nie wiecie co moge zorbic zeby temu zapobiec?

Offline flaq

• Toyot Pełzający
  • **
Odp: Kaseta adapter
« Odpowiedź #1 dnia: 05 Czerwca 2006, 12:58:17 »
mam i szwankuje.
nie polecam
kupiłem w końcu transmitter na allegro.
działa i polecam.
Moja kasetka-adapter odtwarzała tylko kilka razy, później padła.

czamat

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 05 Czerwca 2006, 13:24:42 »
a ja probowałem w innym radiu i działa bez problemów..no ale sie wkurzylem bo znowu moje radio normalne kasety puszacza bezproblemowa i pozbylems ie jzu tej kasety. Wczoraj zobaczylem wąłsnie ten adapter radiowy i bylem ciekaw jak to działa? Nie ma z tym problemow? Masz taki co jest na allegro i nadaje na 106,8?

Offline flaq

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #3 dnia: 05 Czerwca 2006, 14:37:32 »
a ja probowałem w innym radiu i działa bez problemów..no ale sie wkurzylem bo znowu moje radio normalne kasety puszacza bezproblemowa i pozbylems ie jzu tej kasety. Wczoraj zobaczylem wąłsnie ten adapter radiowy i bylem ciekaw jak to działa? Nie ma z tym problemow? Masz taki co jest na allegro i nadaje na 106,8?

kupiłem taki który nadaje od 88 do 108. Sam ustawiasz.
Ma wbudowany mikrofon.
Koszt troszkę większy ale ładuje również akumulatorki z zapalniczki. Mi się podoba i działa bez zarzutu.
Nie widziałem tej aukcji po zakupie.
Kosztował 50 zł.
http://allegro.pl/item106242472_transmiter_fm_podsluch_w_radio_mp3_cd_w_aucie_tn.html
tak wygląda

Offline flaq

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #4 dnia: 05 Czerwca 2006, 14:40:18 »
Przepraszam, pomyłka.
Kosztował 60 zł i jakość dźwięku oczywiście porównywalna z kasetą-adapterem, ale przesyłkę w domu miałem następnego dnia po wpłacie.

guma600

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: 05 Czerwca 2006, 23:02:27 »
nie oplaca sie tego
policz
odtwarzac mp3 + adapter kaset ewentuialnie transmiter
to za to masz cosd na cd fajnego uzywanego

czamat

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: 06 Czerwca 2006, 06:34:27 »
no ja widzialem taki transmiter za 21 zl na alllegro wiec jednak by wyszlo taniej niz cos uzywanego na cd

Offline flaq

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #7 dnia: 06 Czerwca 2006, 06:57:20 »
Odtwarzacz mp3 z radiem i dyktafonem 1GB średniej jakości kupiłem ostatnio za 190 zł w Carefurze.
W transmiter zainwestowałem więcej bo chciałem mieć regulację, większy zasięg i ładowanie akumulatorka.
Transmiterki na kabelku są i po 20 zł to prawda. 5 zakresów. Moim zdaniem może wystarczyć.
Co kto lubi.
Ja wybrałem droższy wariant, ale moim zdaniem się sprawdza.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl