zabiłeś mi klina tym 2.2 TD... szukałem, szukałem, i chyba raczej ktoś swapa zrobił, co szczególnie trudne się nie wydaje...
z jednej strony chętnie miałbym TD, ale z drugiej odgłos V6 spać mi nie daje, i dlatego do tej opcji będę dążył :D
254kkm , nowe świeczki i postawiłem na przegląd LPG, bo właśnie 62kkm na LPG stuknęło...
pzdr
wiesz, sam nie jestem do końca pewny tych Camry 91-96 w TD, ale Camry wabiła się w Japonii Vista o ile sie nie myle, a w jakimś katalogu z lat 90' znalazłem Vista TD. ja osobiście żałuję, że tego modelu nie robili w TD, a mogliby...
co do odgłosu V6 - starszy jeździł V6 (a ja przy okazji) no i przyznaję, że wypas był. kopyto jak piorun, a zużycie nie takie straszne - zwykła gazownia (żadne super duper mega sekwencje) - 12/trasa, 16/miasto. do dziś miło wspominam to V6, mimo tego, ile musieliśmy w nią włożyć (poprzedni właściciel - debil). czasami żałuję, że sobie jej nie wziąłem (była taka opcja), ale mimo wszystko taniej mnie wychodzi babcia (btw - 398 900 km

), studencki budżet niestety nie pozwala mi na droższe auto
btw, jakby ktoś potrzebował tłumaczenia angielski/niemiecki w obie strony, lub korepetycji w poznaniu... :-D chętnie się podejmę

pozdrawiam