Autor Wątek: wlasnie kupilem camry ;)  (Przeczytany 21615 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

owca

• Gość
Odp: wlasnie kupilem camry ;)
« Odpowiedź #30 dnia: 06 Grudnia 2006, 13:44:58 »
zrób coś z tym LPG... już nawet niech będzie IIgen, ale żeby jakikolwiek komp miała...
pzdr

no wlasnie nie wiem zabardzo co z tym zrobic, nie chce narazie wydawac z 600 - 800 zl na przerobienie na II gen, myslalem nad blosem ale jak zobaczylem ze zestrojenie tego jest problematyczne, zalozenie problematyczne, pzrejscie przegladu problematyczne, kupienie odpowiedniego do mojego silnika problematyczne to juz mis ie odechcialo montowac to cuś. Sekwencja chyba jednak odpada, moze gdybym mial wiecej kasy do zbycia to bym zamontowal, a tak to jednak wolalbym wyremontowac silnik (uszczelki i takie tam) i zawieszenie (cos mi stuka metalicznie na dolkach, tak jakby blacha o blache, podobno to jakies - coś sie wyrobilo w gniazdach i takie tam) a z moimi dochodami to jednak wolalbym kupic mlodsza sztuke niz inwestowac osdtatnia kase w sekwencje + naprawy

Offline marcin

• Moderator
  • Toyot Spamer
    • 3vz.pl
Odp: wlasnie kupilem camry ;)
« Odpowiedź #31 dnia: 06 Grudnia 2006, 13:59:18 »
ja bym wolał zainwestować...

fakt, że może Cię to trochę kosztować, ale pytanie czy nie warto zrobić auto raz, i jeździć nim potem do końca, który w przypadku zadbanej Camry jest baaardzo daleki :D

pzdr
3VZ.pl

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl