0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
www.moto.sklep.pl, www.eterna.com.pl, http://sklep.intercars.com.pl/Amorki - szukać KYB (żadnych Monroe czy innych wynalazków) gazowe Górne mocowanie - TedGumOsłona amorka - jeden z wyżej wymienionych sklepów - osłona to kawał gumowego flaka nic więcej więc brać do jest najtańszeOring pod sprężynę - polecam ASOOdbój - nie ma chyba wyjścia - tylko ASO - podróbki NIE pasująWymiana ? z reguły około 50-75PLN/szt
Wymieniałem amorki dwa razy w camry i jest to tylko kawał gumy w harmonijką - tylko musi być na tyle długi, że jak amor się wyciągnie to nadal jest przez nią chroniony.. Nic tam nie ma, ani elektroniki, ani żadnej mechanik, only guma
witamDzięki za porady, na pewno z nich skorzystam. Udało mi się kupić przód Kayaba 305 zł sztuka a tył 247 zł sztuka To chyba dobra cena za kayabkę ;-)Pzdr Grzesiek
W czasie wymiany rób fotki ! Zostaną dla potomnych ;-))
Porobiłem fotki więc w razie potrzebymoge przesłać no i także służe radą.
dla potomnych ;-))
teraz czuję że to jest Camry
Witam ponownie!Długo szukałem i się zastanawiałem co do amorków i zrobie tak:1. Uchwyty amorków najprawdopodobniej mam dobre wiec zostawie, ponoć jak guma jest w dobrym stanie to jest ok wiec jak sprawdze po demontarzu i sie okarze ze jest ok to zostawiam. Okazało się że w TedGum nie kosztuje to 82 zł tak jak pisałem tylko niecałe 192 wiec albo źle wcześniej usłyszałem albo teraz ktoś się machnął.2. Kupuje osłony z monroe albo sachs bo tam kosztuje to 40 zł a nie 180 a ponoć trawałość jest podobna jak do oryginalnych zreszta i tak mi sie bedzie opłacało raz na 2 lub 3 lata wymienić. To tyle zwracam honor Mańkowi Upierałem się przy oryginale ale jednak nie za taką kase do tak starego auta Pozdrawiam