Autor Wątek: pomocy!!!wysoka temperatura  (Przeczytany 15640 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

rmoteka

• Gość
Odp: pomocy!!!wysoka temperatura
« Odpowiedź #30 dnia: 08 Sierpnia 2006, 08:19:16 »
Nie napisałeś, że ktoś rąbnął ci kierownicę  ;D

przemo.

• Gość
« Odpowiedź #31 dnia: 08 Sierpnia 2006, 18:53:11 »
nie nie... :)

pewnie ma program który robi lustrzane odbicie  ;D ;D

lennox wybacz, ale za 5000 to może w Polsce
oto link do Auto Trader sam zobacz jakie są ceny... ;)
http://atsearch.autotrader.co.uk/WWW/cars_search.asp?modelexact=1&lid=search_used_cars_full&make=TOYOTA&model=CAMRY&min_pr=75&max_pr=&mileage=&agerange=&postcode=se1+9dh&miles=1500&max_records=50&source=0&photo=1&sort=3&ukcarsearch_full=SEARCH

rmoteka

• Gość
« Odpowiedź #32 dnia: 08 Sierpnia 2006, 19:08:18 »
Panowie,  po tanie auta to się jeździ teraz do Polski, mówię Wam jaki wybór... :D

lennox

• Gość
« Odpowiedź #33 dnia: 08 Sierpnia 2006, 21:39:37 »
przemo tylko to co jest na autotrader a to co ja mam to jes duza roznica a pozatym nikogo nie zmsuzam;]]]]]3tys zl to ja w nia wsadzilem ostatnio jak bylem w pl ;]

przemo.

• Gość
« Odpowiedź #34 dnia: 09 Sierpnia 2006, 20:56:42 »
nie mówie, że nie wsadziłeś... ;D
ja kupiłem swoją za 12tys, ale przez pół roku wsadziłem 4tyś i teraz wiem, że nikt mi za nią nie da 16tys. - nadeszła era Golfów i Astr z zachdu, ba ona trwa już kilka lat  ;D

Offline marcin

• Moderator
  • Toyot Spamer
    • 3vz.pl
« Odpowiedź #35 dnia: 09 Sierpnia 2006, 23:40:47 »
nie mówie, że nie wsadziłeś... ;D
ja kupiłem swoją za 12tys, ale przez pół roku wsadziłem 4tyś i teraz wiem, że nikt mi za nią nie da 16tys. - nadeszła era Golfów i Astr z zachdu, ba ona trwa już kilka lat  ;D

uu, to ja musiałbym chyba moją w cenie rocznika 98-99 wystawić :D

nie oszukując się... to jest taka skarbonka-złodziejka - nigdy się nie wyjmuje :)

Lennox, cenę dałeś dobrą, jakbym miał tyle odłożone to już nie miałbyś tego problemu :D

pzdr

3VZ.pl

rmoteka

• Gość
« Odpowiedź #36 dnia: 10 Sierpnia 2006, 00:01:43 »
Z autami tak jest, kupujesz 10 letnie auto za 1/6 ceny nowego i dokładasz. Ale i tak jakbyś chciał osiągnąć stan 3 letniego to wydasz mniej niż na 3 letnie (nie dotyczy włoskich, francuzów, korei) pod warunkiem nie kupienia 10 letniego trupa.

2 lata temu mogłem kupić auto 3 letnie z podobnym wyposażeniem jak camry 93, wydałbym coś koło 60kzł, kupiłem camry za 20kzł dorzuciłem do niej 6kzł i auto wygląda i jeździ tak samo. Bonus pack to miękka tapicerka a nie plastik po przeróbce starych PETów, 4 elektryczne szyby (rarytas w nowych (2000-2006) autach do 100kzł), prosty i niezawodny silinik (2,2). Części używanych w bród. Rachunek prosty.  Jedna wada to ubezpieczyciel nie chce mi sprzedać assistance bo za stare auto (do 10lat).

Ale z angolem będziesz miał problem sprzedać dla kogoś kto chce jeździć po polsce. Tylko na części. Przeróbka Camry jest nie możliwa praktycznie bez przespawania grodzi (a to może się nie udać) i wymiany połowy osprzętu silnika (nie mówiąc o desce, pokrywie tunelu, wajchy biegów w automacie). To robota dla fantasty i desperata. Dla kogoś kto potrzebuje silnika, skrzyni, szyb i tylniego pasa to cena jest OK. Sam ostatnio kupowałem od "rozbieracza angoli" kilka śrubek do mojej Camry (uszczelka bagażnika, spryskiwacze reflektorów i siedzenia skórzane). Ale gość kupuje TIR-a rozbitków za grosze.

Może zrobimy zrzutkę i kupimy to Camry, każdy weźmie co mu potrzeba a resztę na szrot  ;)

Offline marcin

• Moderator
  • Toyot Spamer
    • 3vz.pl
« Odpowiedź #37 dnia: 10 Sierpnia 2006, 07:01:44 »
Jedna wada to ubezpieczyciel nie chce mi sprzedać assistance bo za stare auto (do 10lat).

mi też... ale w d... go mam. prędzej stanie on niż ja ;) jedyny problem to AC ( dostępne tylko w Uniqua ), bo jakby się jaka zwierzyna trafiła to problem... :(

pzdr
3VZ.pl

rmoteka

• Gość
« Odpowiedź #38 dnia: 10 Sierpnia 2006, 07:59:32 »
Warta też ubezpiecza

lennox

• Gość
« Odpowiedź #39 dnia: 10 Sierpnia 2006, 18:16:42 »
ja placilem 85F miesiecznie za palen pakiet oc/ac to jets dopiero kasa ;//// a teraz mam 55 ;]]]] tak czy inaczej toyka jezdzi do pracy i do domu ;]]]]]jesli pojdzie to pojdzie jesli nie to ........;]]]]wlasnie czaje sie na cos innego honda cbr600 ;]]]] wtedy moze toyka stanie w pl.....

PS. Musze sie pochalic!!!!!!!!od poniedzialku pracuje jako mechanik(skaldanie silnikow itp) dla Perkins(CATERPILLAR) ;]]]]]]

rmoteka

• Gość
« Odpowiedź #40 dnia: 10 Sierpnia 2006, 20:52:04 »
Gratulacje!!! A nie potrzebują informatyka o umiejętnościach mechanicznych  ;D

lennox

• Gość
« Odpowiedź #41 dnia: 11 Sierpnia 2006, 18:57:56 »
zloz papiery i czekaj na wynik ;]]]

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl