Autor Wątek: Okleina (F)  (Przeczytany 32930 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Micaj

• Gość
Okleina (F)
« Odpowiedź #15 dnia: 11 Października 2004, 20:29:33 »
W temacie okleiny do Cariny. Szczerze i gorąco nie polecam. Też mi sięśnła po nocach i w końcu okleiłem jakieś półtorej roku temu. Dobrej jakości okleina + dodatkowe elementy robione na zamówienie. W sumie prawie 400 PLN. Wyglądała zabójczo - ala aluminium - okejone miałem nawet klaksony z boku kierownicy. Po prostu bosko. Do pierwszego lata. Pod wpływem ciepła pododklejała się, zdeformowała i zżółkła. Koszmar. To nie jest tylko moje doświadczenie z okleinami. Jeżeli oklejacie płaskie elementy - pół biedy. Jeżeli chcecie okleic coś obłego jak np. element centralny z nawiewem w Carinie - szczerze radzę- nie róbcie tego. W tej chwili mam plastiki pomalowane na alu i wygląda to lepiej i nic nie zlazi. Teraz jestem dopiero zadowolony za cenę200 PLN za wszystko.
Tylko malowanie  :aslyer

Bisua

• Gość
Okleina (F)
« Odpowiedź #16 dnia: 11 Października 2004, 20:50:09 »
Cytuj (zaznaczone)
W tej chwili mam plastiki pomalowane na alu i wygląda to lepiej i nic nie zlaz
a masz jakies zdjecia ??

Darus

• Gość
Okleina (F)
« Odpowiedź #17 dnia: 12 Października 2004, 08:40:44 »
Ja też odradzam różnego typu oklejanie itd... jak kolega wyżej napisał to złazi.

Najlepszy sposób CarinyGTI po prostu prysnąć specjalnym sprejem, którym zawsze lepiej rozłozysz lakier niz rozwiniesz i rowno przykleisz folie.

Bisua

• Gość
Okleina (F)
« Odpowiedź #18 dnia: 12 Października 2004, 12:40:13 »
zobaczymy jak to bedzie ale okleina troche jednak bardzie nawiazuje do aluminium niż farba choć słyszałem ze jest też cos takiego jak alumnium w sprayu ???

Darus

• Gość
Okleina (F)
« Odpowiedź #19 dnia: 12 Października 2004, 13:43:51 »
Popatrz dobrze w firmach tuningowych... np. zastec.pl (oferuja rzeczy firmy AutoStyle..) moga to miec... albo najlepiej wybory Foliatecu.

fakers

• Gość
Okleina (F)
« Odpowiedź #20 dnia: 12 Października 2004, 18:28:12 »
Witaju!!! Widze temat oklein i pędze go przeczytac a tu niespodzianki tez mam oklejoną deske i jakoś mi nic nie odłazi a okleine kupiłem az za 100 zł od tzw.pażdziocha ( a nie jest ona wysokiej jakości taka jakas DZIWNA jest).Polecam gorąco ciemny machoń wygląda super i ludzie gały wlepiaja jak w jakiegos Merolka hihihih.Okleina karbon to jeszce ale alu to raczej do Golfa I sie nadaje jak to może wyglądać :aduh w Toyci.....NO ALE RÓZNE GUSTA SĄ. Nawiązując do czasu oklejania to straciłem na to może 20 minut.
W kpl miałem tego od cholery nieraz sie zamuliłem co do czego ???
POLECAM OKLEJANIE  BO TEN ORYGINALNY KOKPIT TO JAKOŚ TAKI SZARY I SMÊTNY.

Bisua

• Gość
Okleina (F)
« Odpowiedź #21 dnia: 12 Października 2004, 18:30:58 »
fakers, a masz moze jakies zdjecia :)

fakers

• Gość
Okleina (F)
« Odpowiedź #22 dnia: 12 Października 2004, 18:55:42 »
Hi ponownie!!! Spoko wodza jutro je zrobie i moge jakoś podrzucić ale jak i gdzie to nie mam pojęcia ?????? A nie mam pojęcia dlatego ze jakoś jescze nie opanowałem całkowicie tego wspaniałego urządzenia jakim jest komputerek.....Ale jak pomożecie to zrobie wszystko w tym temacie.... To jak pomożecie ?????
Pozdrawiam.

Bisua

• Gość
Okleina (F)
« Odpowiedź #23 dnia: 12 Października 2004, 20:10:53 »
pewnie ze pomozemy :) jak bedziessz miał zdjecia gotowe to skontaktuj sie ze mna na gg

fakers

• Gość
Okleina (F)
« Odpowiedź #24 dnia: 15 Października 2004, 23:13:29 »
Cytat: Bisua
fakers, a masz moze jakies zdjecia :)

A no juz mam troche pózno ale mam i co dalej mam z nimi robić ?????? :aeeeu

Micaj

• Gość
Okleina (F)
« Odpowiedź #25 dnia: 18 Października 2004, 01:27:08 »
Czy ktoś wyciął moją ostatnią odpowiedź w tym poście? Napisałem w kontynuacji wątku ale nie widzęnigdzie tego tekstu. Ktoś może to wyjaśnic?

Edit.
W logu czynności nic na ten temat nie ma.
Iceman.
PS. Miałeś jakiś błąd czy poprostu sie post nie pojawił ?? - odp. na PRIV

MarcyÂś

• Gość
Okleina (F)
« Odpowiedź #26 dnia: 16 Grudnia 2004, 08:28:00 »
Witam Bisua!!!

Właśnie wykleiłem sobie swoją Cari okleinką alu!!!!! Powiem tak troszkępracy ale efekt jest [cenzura] fajny!!!!!!!
Pozdrawiam i szczerze polecam okleinki wnętrza!!!!!!

Bisua

• Gość
Okleina (F)
« Odpowiedź #27 dnia: 17 Grudnia 2004, 01:27:41 »
Marcyś a mozesz jakies fotki zapodać

MarcyÂś

• Gość
Okleina (F)
« Odpowiedź #28 dnia: 17 Grudnia 2004, 07:50:48 »
Jasne Bisua coś sięzrobi może nawet dzisiaj, jak tylko skombinujęjakąś cyfrówke.

fakers

• Gość
Okleina (F)
« Odpowiedź #29 dnia: 19 Grudnia 2004, 00:29:58 »
Hi.BIUSA ty sie nie zastanawiaj tylko napisz do Św.Mikołaja to Ci przyniesie ale zaznacz że chcesz ciemny machoń......hihihihi.Pozdrawiam :abadgrin

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl