Autor Wątek: Okleina (F)  (Przeczytany 32975 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

MarcyÂś

• Gość
Okleina (F)
« Odpowiedź #30 dnia: 20 Grudnia 2004, 14:21:00 »
Witaj Bisua

Po trudach coś mi sięudało sklecić nie jest to zbyt profesjonalna sesja ale jakieś wyobrażenie o tym jak taka okleinka wygląda może dać

http://www.pbase.com/marcys1973/marcysia_toyotka
http://www.pbase.com/marcys1973/inbox

Offline Deeno

• Toyot Chodzacy
Okleina (F)
« Odpowiedź #31 dnia: 20 Grudnia 2004, 15:11:32 »
Chlopie - cos ty najlepszego zrobil!!!
Przykumaj te kocie ruchy - coco jumbo i do przodu.
Carina E + Nissan Micra K11 (Balbinka)
Moja Carina E - wykres z hamowni

MarcyÂś

• Gość
Okleina (F)
« Odpowiedź #32 dnia: 20 Grudnia 2004, 15:16:42 »
Denneo a o co pytasz?

Offline Deeno

• Toyot Chodzacy
Okleina (F)
« Odpowiedź #33 dnia: 20 Grudnia 2004, 15:21:43 »
Cytat: Marcyś
Denneo a o co pytasz?

Deeno ;)

O nic w zasadzie nie pytam tylko mi sie to nie podoba. Kumpel ma cos takiego w clio (kupil fure z taka wada fabryczna) i sie zastanawia jak to zerwac.

MarcyÂś

• Gość
Okleina (F)
« Odpowiedź #34 dnia: 20 Grudnia 2004, 15:31:37 »
Denno teraz rozumiem
wiesz nie każdemu musi sięto podobać!!!
Moim zdaniem z tym jest jak z kobietami, nie wszystkie nam siępodobają i nie wszystkim my siępodobamy!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bisua

• Gość
Okleina (F)
« Odpowiedź #35 dnia: 20 Grudnia 2004, 15:34:36 »
całkiem całkiem ale tylko niektóre elementy  :-DD bo np od sterowania lusterek to widze ze nie jest to zbyt idelanie zrobione za to od sterowania szyb (na poszczególnych drzwiach ) wyglada bomba
Dzieki Marcyś za foty

MarcyÂś

• Gość
Okleina (F)
« Odpowiedź #36 dnia: 20 Grudnia 2004, 15:53:48 »
Bisua nie ma sprawy

ale uwierz że efekt w rzeczywistości jest dużo lepszy niż na zdjeciach, na których nie widać dobrze struktury tej okleiny.
Rzeczywiście, nie jest idealnie pasująca do wszystkich elememtów, ale naprawde nie jest to jakaś rażąca wada. Dla mnie i tak wnętrze wreszcie wygląda mniej smutno i mniej szaro niż dawniej!!!!!!

Offline Deeno

• Toyot Chodzacy
Okleina (F)
« Odpowiedź #37 dnia: 20 Grudnia 2004, 16:07:46 »
Marcys nie stresuj sie ;)

O gustach sie nie dyskutuje - albo sie go ma albo nie ;)

A powaznie - mnie sie nie podoba i wyrazam swoja opinie na ten temat - moze na zywo wyglada lepiej. Ty uwazasz inaczej i tez jest git.
Pozdrawiam

Offline TURBO

• Toyot Chodzacy
Okleina (F)
« Odpowiedź #38 dnia: 20 Grudnia 2004, 19:00:44 »
Marcyś,fajnie zrobiłeś Carinę,ja jednak jak będęobklejał to pokuszęsie o drewno,kolor chyba orzech. :D

MarcyÂś

• Gość
Okleina (F)
« Odpowiedź #39 dnia: 21 Grudnia 2004, 07:07:46 »
Deeno nie ma sprawy!!!!

Świetnie że masz swoje zdanie i umiesz je wyrażać!!!!! Tak trzymać!!!!! :aclap  
Wiesz w naszym kraju coraz mniej jest osób które otwarcie i szczerze mówią to co myślą!!!!! Ja cenięi szanujęosoby, które mają własne zdanie i nie boją sięgo wyrażać!!!!

Pozdrawiam
P.S. Turbo dzięki ale uważaj na rynku są dwa rodzaje oklein do Cari, jedne mają tyle elementów co ja, a drugie są o wiele uboższe!!!! Więc uważaj!!!!!

Offline E9

• Toyot Zmotoryzowany
Okleina (F)
« Odpowiedź #40 dnia: 21 Grudnia 2004, 12:53:21 »
fajnie to wygląda - jestem ciekaw czy do E9 tez mają chetnie bym zainwestował w cos takiego (alu lub carbon)

daj cynk, Chopie

8)

Connect 1.8TDCi 109KM i 260Nm by Vtech :)
Tego słucham - http://www.polskastacja.pl - Lata 80-90

MarcyÂś

• Gość
Okleina (F)
« Odpowiedź #41 dnia: 21 Grudnia 2004, 13:42:20 »
Witaj E9!!!

Niestety nie mam dobrych wiadomości, z firmy której ja mam czyli VIPAUTO do Corolki są ale od VII generacji czyli od E10. Poszukaj po necie może coś znajdziesz. Życzępowodzenia

Pozdrawiam

stoned_crazy

• Gość
Okleina (F)
« Odpowiedź #42 dnia: 21 Grudnia 2004, 19:01:33 »
Według mnie niektóre elementy bardzo przyjemnie wyglądają(konsola środkowa ) a inne(te małe paseczki,obwódki guzików do szyb czy stacyjka ) już mniej więc niewiem czy bym sie w razie czego nie skusił na tą uboższą wersję... No i ja sięnad carbonem zastanawiam już od dawna. Jak by coś odłaziło ,matowiło sięczy cuś to daj znać w topicu .

pozdrawiam....

MarcyÂś

• Gość
Okleina (F)
« Odpowiedź #43 dnia: 22 Grudnia 2004, 07:02:08 »
Nie ma sprawy jak cos siębędzie działo niedobrego (pfuj!!!!!!!!) to napewno dam znać, ale jestem dobrej myśli!!!!!!
Co siętyczy karbonu? Znajomy ma wyklejone Clio carbonem i właśnie tylko dlatego zdecydowałem sięna alu. Powiem tak efekt wyklejki carbonem według mnie jest żaden!!!! Z zewnątrz przez szybkęnie widać nic (no prawie nic!!!), a i wewnątrz jak sięusiądzie to jakoś wśród ciemnych plastików wyklejka carbonem sięrozmywa!!!!!!!

Pozdrawiam

Offline Perzan

• Toyot Zmotoryzowany
    • http://www.perzan.com
Okleina (F)
« Odpowiedź #44 dnia: 28 Grudnia 2004, 01:41:30 »
:|  :|  :|  Podzielam zdanie Deeno :( Nijak mi nie pasuje ten jasnoszary plastik z jeszcze jaśniejszym alu.
A tak na marginesie, obywatelu, naklejki - pierdółki, a ja siępytam gdzie siępodziała nakładka na pedał sprzęgła i dlaczego jej tam jeszcze nie ma ???  :-DD
Wstyd  :bnono
Pozdro.
*
*** Czytając forum często odnoszę wrażenie, że ludzie nie chcą aby im pomóc, choć wydaje się że pomocy potrzebują. ***
*
*
*** Try not. Do or do not. There is no try. ***
*

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl