Autor Wątek: Halogeny w E10  (Przeczytany 2004 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

TomBe1

• Gość
Halogeny w E10
« dnia: 21 Lipca 2006, 23:05:31 »
Czy ktos moze montowal halogeny w seryjne miejsca w zderzaku w
E10. Za fabryczne krzykneli mi 500zl od sztuki!!?? ;D. Dostane jakies zamoienniki co by ladnie pasowaly??

Toyo69

• Gość
Odp: Halogeny w E10
« Odpowiedź #1 dnia: 22 Lipca 2006, 23:51:47 »
Dostaniesz za 50 zł za szt. na giełdzie

rwaw

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 15 Sierpnia 2006, 15:49:34 »
musisz się zastaniwić czy potrzebujesz ich na 100% bo jeżeli będziesz miał światła przeciwmgielne muszą byc one sprawne !!!! przeglądy i kontrole policji a więc jak często i czy ... będziesz ich używał ??

Admin

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 16 Sierpnia 2006, 07:49:07 »
musisz się zastaniwić czy potrzebujesz ich na 100% bo jeżeli będziesz miał światła przeciwmgielne muszą byc one sprawne !!!! przeglądy i kontrole policji a więc jak często i czy ... będziesz ich używał ??
1) nigdy mi tego nie sprawdali na rzadnym przegladzie
2) Policja to sie czepia tylko jak na nich jezdzisz chodz zdarzło mi sie to raz i to tylko policjant pokazał mi zebym je zgasił
Czy sa potrzebne, jasne ze tak lepiej widac w nocy. Trzeba tylko pamientac o ustawieniu zeby nie swiecić po oczach.
Co do zakupu o jedz do Poznania dostaniesz napewno za duzo mniejsze pieniądze, albo popytaj na allegro.

Offline Radex

• Moderator
  • Toyot Zmotoryzowany
    • Widok - Modzelewscy
« Odpowiedź #4 dnia: 16 Sierpnia 2006, 18:20:57 »
Cytuj (zaznaczone)
Czy sa potrzebne, jasne ze tak lepiej widac w nocy. Trzeba tylko pamientac o ustawieniu zeby nie swiecić po oczach.

Uwaga!!!  wylapalbym mandat....za jazde w nocy z wlaczonymi halogenami gdy nie bylo mgly  :P na szczescie tylko upomnienie  ;D Policjant powiedzial ze halogeny mozna uzywac tylko w trudnych warunkach pogodowych (jakis tam przepis KD) i pogrozil palcem  8)

jezeli szukasz tansze to allegro cos ma (uzywane)  http://motoallegro.pl/show_item.php?item=120779434 nie wiem czy takie szukasz  ???
« Ostatnia zmiana: 16 Sierpnia 2006, 18:31:09 wysłana przez Radex E9 »

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl